Сторінки

Як у неділю проходили Спортивні ігри Чорткова. Відео!

У неділю, другий день святкувань 494-ї річниці з Дня надання місту Магдебурзького права на території стадіону «Харчовик» пройшли спортивні ігри Чорткова. 
За призові місця та чималий грошовий приз змагалися команди чортківчан, очолювані депутатами міської ради відповідних виборчих округів, а також команда у складі співробітників міської ради. 
В кращих олімпійських традиціях все розпочалось урочистою ходою учасників змагань. Кожну команду вирізняла оригінальна спортивна форма та відповідний логотип. 
Право підняття олімпійського прапору надано трьохразовим чемпіонам області у Всеукраїнському спортивно-масовому заході «Олімпійське лелеченя» - учням Чортківської гімназії ім. Маркіяна Шашкевича. 
Зачарувало присутніх і виконання танцювальних номерів зразкового ансамблю сучасного танцю «Наталі», керівником якого є Наталія Гребенюк. 

Багато теплих і щирих слів лунало від гостей спортивного свята. 
Як відбулася самі змагання пропонуємо переглянути на відео


По закінченні видовищного спортивного свята всі присутні отримали в подарунок гарний настрій і позитивні емоції.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Шановні коментатори. Усі коментарі проходять модерацію, лише після цього публікуються, тому не має змісту повторювати їх декілька раз!
Коментарі підписані не власним іменем, які містять образи, наклепи і т.п. опубліковані не будуть!,а їх автори внесені у чорний список.
Також редакція не несе жодної відповідальності за інформацію подану в коментарі, але у випадку офіційного звернення від правоохоронних органів надасть усі можливі дані коментатора ( включно з IP адресом пристрою з якого цей коментар поступив)