Випускний у Чорткові. фото та відео.


У житті кожної людини лише раз буває це свято, що лежить на межі дитинства та дорослого життя. Свята, в якому переплелись радість і смуток, спогади і мрії, дитинство і юність. Це свято зібрало на площі ім. Героїв Євромайдану разом дружну родину: учнів, викладачів, батьків. 

title


Привітати випускників прийшли представники міської влади на чолі з мером Чорткова Володимирем Шматьком, Всечесні отці, краяни. 


title


Чортків по праву пишається своэю талановитою молоддю. За результатами Державної підсумкової атестації, що пройшла у формі зовнішнього незалежного атестування учні загальноосвітніх шкіл міста здобули 8 золотих та 3 срібних медалі. Випускники гімназії ім. М. Шашкевича отримали 2 золотих і 2 срібних медалі, ЗОШ I-III ст. № 2 – 2 золотих і 1 срібну медалі, ЗОШ I-III ст. № 6 – 1 золоту медаль, ЗОШ I-III ст. № 7 - 2 золотих медалі, школи-інтернату – 1 золоту медаль. 



Звертаючись до присутніх міський голова Володимир Шматько сказав наступне: «Сьогодні прекрасне, радісне і водночас хвилююче свято – випускний бал. Cьогодні для 140 наших, вже дорослих, дітей завершується безтурботна пора дитинства. Приємно бачити їх щасливі обличчя. 

Попереду, дорогі наші випускники, у вас велике життя. Не залежно від того, які шляхи ви оберете, ми в вас віримо. Вірять ваші батьки і вчителі. Вірить влада. Бо вам будувати майбутнє нашої країни, створювати її економічну базу, захищати закони, розвивати культурну спадщину, представляти інтереси рідного міста Чорткова на рівні держави й світовому рівні.
Хочу сердечно подякувати викладачам. Це ваша заслуга в тому, що ці колишні першокласники, стали такими упевненими у собі і освіченими молодими людьми.
Вірю, що їхні життєві і професійні успіхи вас не розчарують. 
Бажаю вам, дорогі випускники, високих злетів, здійснення усіх планів і задумів, нехай оберігає вас Бог на обраному шляху».



Виконуючи почесну місію - вручення золотих і срібних медалей 11 випускникам Володимир Шматько щиро подякував батькам, які виховали таких прекрасних дітей – гордість Чорткова і вручив їм подяки міської ради і пам’ятні сувеніри. 


title


Долучилися до привітань і спонсори туристичної фірми «Поїхали з нами», які подарували медалістам безкоштовну поїздку до міста Львова. 

За добрим слов’янським звичаєм всім, хто вирушає у дорогу, стелять на удачу рушник, щоб шлях був чистим, гарним і квітучим, як оті рушники. Розстелили вишиті рушники перед своїми дітьми материнські руки, найтепліші, найдобріші, найрідніші у світі. 


Всечесні отці поблагословили випускників, окропивши святою водою, на довгу і щасливу життєву дорогу.

Завершилося свято прощальним вальсом.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *