Хто представляв Чортків на семінарі-практикумі “Впровадження сучасних технологій на малих водоканалах України”?

Дегація представників житлово-комунального господарства Тернопільщини взяла участь у семінарі-практикумі “Впровадження сучасних технологій на малих водоканалах України”, що відбувся 24 травня у Шепетівці на Хмельниччині.-повідомляє сайт


Учасники заслухали доповіді на теми: “Основні проблеми впровадження сучасних технологій на малих водоканалах України”, “Технічні переваги та економічна доцільність використання труб великих діаметрів з поліетилену на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства”, “Впровадження енергоефективного насосного обладнання, як шлях до модернізації підприємств водопровідно-каналізаційного господарства”, “Актуальність впровадження автоматизованої системи контролю обліку енергоносіїв – АСКОЕ в сучасних умовах господарювання”, “Практичні результати впровадження системи АСКОЕ в багатоквартирному житловому будинку”, “Склокомпозит. Особливості виробництв труб та інших виробів із склокомпозиту. Застосування у водопостачанні та водовідведенні”, “Роль Асоціації “Укрводоканалекологія” впроцесі модернізаціїмалих водоканалів” та ін.

Шепетівським водоканалом презентовано автоматизовану систему контролю обліку енергоносіїв – АСКОЕ. Наше підприємтство перше в Україні отримало міні-гранд від ДП “Новатор” на впровадження цієї системи та встановило її у пятиповерховому будинку. Під час доповіді було розкрито усі виявлені переваги та особливості практичного досвіду використання АСКОЕ.

В ході семінару зазначено важливу роль Асоціації “Укрводоканалекологія” в процесі розвитку малих водоканалів, в можливості вирішення спільних питань та проблем разом

Під час дискусії визначено основні проблеми модернізації малих водоканалів, намічено шляхи їх вирішення та зазначено пріоритетність в напрямках подальшого розвитку підприємств водопровідно-каналізаційної галузі. Президент Асоціації “Укрводоканалекологія” Жерліцин Ю. І. запевнив в сприянні пошуку шляхів розвитку та наданні координат компаній, що працюють в галузі та готові до співпраці з малими водоканалами на договірних умовах (довгостроковий лізинг, енергоаудит та ін.)

Після закінчення зустрічі учасники ознайомилися з практичним досвідом в модернізації обєктів Шепетівського водоканалу, побували на станціях знезалізнення води, на другому підйомі, відвідали каналізаційні очисні споруди міста.

На завершення семінару прийнято рішення про співпрацю та об’єднання зусиль у вирішенні спільних проблем і започаткувати аналогічні зустрічі як традицію.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *