Міський голова Чорткова має "надприродні" здібності, які дозволяють йому без будь-яких приладів знаходити де крадуть воду? фоторепортаж

Мікрорайон м. Чорткова Залізничний, котрий знаходиться на балансі водоканалу Львівської залізниці, є одним із лідерів за кількістю боржників. 
Справа в тому, що люди з якоїсь причини оплачують лише невелику частину тієї води, якою користуються. 
Через це підприємство водоканалу, до якого оплата за комунальні послуги надходить в недостатніх обсягах, не в змозі покрити той чисельний борг перед Львівською залізницею, який накопичився за останні роки. 
Для виявлення боржників, пошуку незаконних врізок у водогони, перевірки на наявність лічильників користування водою міський голова Володимир Шматько спільно із заступником міського голови Олегом Недокусом, начальником Чортківського ВУВКГ Віталієм Цариком, депутатом міської ради Віталієм Федорейком та контролерами-співробітницями водоканалу проінспектували вулицю Надрічна. 







Внаслідок ретельного огляду домівок мешканців виявлено одну незаконну врізку. 
Щоправда, неприємна знахідка зафіксована на території помешкання ветерана війни, колишнього голови братства ОУН УПА Романа Миколайовича Бачинського. 
З поваги до шанобливого віку чоловіка та його заслуг перед Батьківщиною, вирішено: незаконну врізку вилучити, але штрафів не накладати та встановити лічильник на користування водою за кошти міської ради. 

Під час рейду зафіксовано факти відсутності лічильників користування водою у деяких мешканців вулиці Надрічної. Цю проблему люди пообіцяли вирішити найближчим часом і встановити прилад обліку води. 
У кількох будинках на цій вулиці господарів не було вдома, що унеможливило здійснення перевірки.
Такі рейди по виявленню боржників, пошуку незаконних врізок у водогони, перевірки на наявність лічильників планується проводити і надалі, що дасть змогу спонукати недобросовісних жителів міста сплачувати в повному обсязі кошти за користування водою.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *