Депутата обласної ради, родом з Білобожниці, затримали на хабарі!

Співробітники поліції 29 липня затримали депутата Львівської обласної ради від партії “Самопоміч” Василя Савчина за підозрою в отриманні хабара.

Про це повідомляють “Українські новини” з посиланням на джерело в правоохоронних органах. За їх словами, Савчин вимагав та отримав 500 доларів.
“Є підозри, що це був ланцюжок”, – повідомило джерело. та на жаль не відомо, за що депутат вимагав хабар.
Довідково: Василь Савчин народився 1960 р. в Чортківському районі с. Білобожниця
Закінчив Лікувальний факультет Тернопільського медичного інституту (1977-1983).
1983 -1987р. Хірург Гайсинської ЦРЛ Вінницької області.1987-1989р.- клінічний ординатор Київского інституту гематології та переливання крові. З 1989 року хірург - комбустіолог 8-ї лікарні м.Львова , завідувач відділенням.
Член Українського лікарського товариства у Львові, голова осередку 8-ї лікарні.Голова благодійного фонду з "Повною довірою". Член громадської ради при МОЗ України.
Після закінчення клінічної ординатури в Київському інституті гематології та переливання крові, з 1989 року працюю в опіковому відділенні Комунальної 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова. З 1994 року завідувач дитячого опікового відділення. З 2004 року завідувач центром термічної травми та пластичної хірургії. З 1994 року – позаштатний спеціаліст Департаменту охорони здоров’я ЛОДА. В 1998 році захистив кандидатську дисертацію.
Одружений. Батько трьох дочок.

1 коментар:

Unknown сказав...

Ця людина є Людина з великої букви , яка не одному з Тернопільської області допомогла безкоштовно люди добрі це вже такий бруд на який людина не заслуговує схаменіться бо той хто таке робить і пише втратив людську подобу а в голові одна політика та особисті інтереси і хоче зайняти місце цього порядного чоловіка.

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *