Шкіряні куртки осені-зими 2016/17: 5 трендів сезону (фото)

У гардеробі кожної дівчини має бути хоч би одна шкіряна куртка, але справжні модниці не визнають мінімалізм і вибирають відразу декілька стильних варіантів. Дизайнери представили в нових колекціях досить велику кількість шкіряних курток сезону осінь 2016, з яких можна легко вибрати відповідну куртку для оновлення свого гардеробу. Список з найбільш вдалих моделей курток безперечно заслуговує на увагу.

Піджаки і жакети з шкіри сезону осінь-зима 2016/17

Така модель куртки чудово підійде для тих жінок, які цінують елегантний і класичний стиль, а також позачасові традиції. Піджак з шкіри будь-якого кольору поєднується практично з усіма речами, що є частиною офісного дрес-коду і чудово підійде для осінньої пори року. Самими трендовыми кольорами стали червоний, димчастий і усі пастельні відтінки, найцікавіші варіанти є в колекціях Saint Laurent, Trussardi, Barbara Bui.

Куртки з шкіри синіх відтінків

До списку трендів нового сезону також увійшли куртки, зшиті з шкіри усіх відтінків індиго, кобальт, темно-синій і блакитний кольорів. Фасон куртки такого кольору не має вирішального значення, але у більшості колекцій були присутніми приталені моделі курток на блискавці. Особливо модними стали сині куртки, зроблені з натуральної або штучної шкіри пітона в анималистическом стилі як в колекціях Zadig & Voltaire і Vanessa Bruno.

Шкіряні плащі і тренчи осінь-зима 2016/17

Класичні тренчи, зшиті з шкіри, стануть вдалим доповненням будь-якого осіннього гардеробу, адже вони прекрасно захищають від холоду, досить комфортні і зручні, а також поєднуються практично з будь-якими речами в класичному стилі або casual. Шкіряні плащі дуже популярні в новому сезоні і підійдуть для тих, хто цінує практичність і зручність, а також неповторний традиційний стиль в одязі. Відповідні варіанти можна знайти в колекціях Philipp Plein, Philosophy di Lorenzo Serafini і Versace.

Стьобані куртки з шкіри

Стьобані куртки з шкіри з оригінальним прострочуванням стали головним хітом сезону, вони можуть бути найяскравіших кольорів, а крім того прикрашені рядком по усій тканині або присутньою лише на рукавах або збоку. Рядок ромбами, смужками або в клітину напевно припаде до смаку будь-якій модниці в новому холодному сезоні, такі куртки виглядає оригінально і допоможуть створити цікавий і неповторний образ. Найвідоміші бренди, такі як Chanel, включили такі куртки у свої колекції.

Лаковані шкіряні куртки осені 2016 і зими 2017

Куртки в стилі 90-х років, зроблені з яскравої або нейтральної лакованої шкіри, увійшли до списку трендів нового сезону 2016-2017. Найбільш вдалим вибором стане традиційна чорна або червона куртка, яку можна поєднувати з класичними речами, надівати на роботу або будь-які заходи. Найвдаліші варіанти таких курток можна побачити в колекціях знаменитих брендів Louis Vuitton і Versace.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *