До уваги водіїв! Рух по вул.Бандери обмежено!

Міський голова Володимир Шматько спільно із начальником Чортківського ВУВКГ Віталієм Цариком побували з робочим візитом на вул. Степана Бандери та поцікавилися ходом проведення ремонтно-відновлювальних робіт. На даний час тривають численні роботи, спрямовані на відновлення тротуару, проїжджої частини та заміни водопровідних труб.
Насамперед, працівники підрядної організації здійснюють заходи по ремонту тротуару та відновленню кількох елементів дорожнього покриття з бруківки. 
Важливим елементом проведення робіт є заміна водопровідних труб по даній вулиці, яку поряд із відновленням тротуару здійснюють працівники Чортківського ВУВКГ. Як повідомив начальник водоканалу Віталій Царик, у планах замінити 300 м водопровідної труби, яка в зв'язку зі зношеністю та застарілістю (встановлення труби датовано 1905 р.) втратила свою технічну придатність.
У зв'язку з виконанням ремонтних робіт по вул. Степана Бандери призупинено транспортний рух (конкретний відрізок дороги зображено на фото).
Тимчасова зміна руху транспорту через перекриття дороги відбулася і неподалік фігури Божої Матері по цій же вулиці. Нагадаємо, що на цій території продовжуються розпочаті раніше роботи зі встановлення системи дощового водовідведення.
Сектор з питань внутрішньої політики і звязків з громадськими організаціями та ЗМІ

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *