Комісія рекомендувала Голові РДА заключити договір з перевізником на 5 років та всього 4 рейсами на добу.

31 серпня під головуванням заступника голови райдержадміністрації, голови конкурсного комітету Івана Вівата відбулося засідання конкурсного комітету з визначення пасажирських перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району.

Засідання відбулося за участі заступника голови Чортківської районної ради, співголови конкурсного комітету Петра Пушкаря та запрошених  членів конкурсного комітету.
Порядок денний передбачав наступний перелік питань: про внесення змін до складу конкурсного комітету, про розгляд матеріалів претендентів на конкурс для визначення перевізників на  приміських автобусних маршрутах загального користування, що не виходять за межі району, на маршрутах: 16-26 Чортків – Пастуше; 16-14 Чортків-Дж Слобідка; 16-3 Чортків - Пробіжна, 16-20 Чортків – Переходи, про визначення перевізників по даних маршрутах та інші питання. 
Отож члени комісії вирішили рекомендувати голові районної державної адміністрації Сташківу М.Ф. укласти договір між районною державною адміністрацією та перевізником Гевком А.В. та надати дозвіл на здійснення перевезень  на маршруті  16-14 Чортків-Дж Слобідка терміном на 5 років і зменшити кількість оборотних рейсів з 6 на 4.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *