За кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету в Чортківському державному медичному коледжі ведуаться ативні роботи

Розпочато реконструкцію гуртожитку з утепленням фасадів та влаштуванням шатрового даху Чортківського державного медичного коледжу. Як проходять ремонтні роботи сьогодні оглянув голова райдержадміністрації Михайло Сташків спільно із директором медичного коледжу та депутатом обласної ради Любомиром Біликом.











      
Даний об’єкт фінансується з Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету, на який виділено кошти у сумі 1600 тис. грн. В рамках робочого візиту керівники  оглянули відремонтовані приміщення та ознайомилися зі станом реконструкції закладу. Зокрема, завітали у комп’ютерний клас, кімнати гуртожитку, харчоблоків, оглянули кімнати гігієни та найголовніше – поцікавилися станом проходження ремонтних робіт та встановленням шатрового даху.















  










  





























         Голова райдержадміністрації Михайло Федорович відмітив якість проведення ремонтних робіт, і зазначив, що усі роботи виконуються на належному рівні для дітей, майбутніх медичних працівників, щоб їм було комфортно та затишно  проживати і навчатися у закладі з новими покращеними умовами. В даний час тут тривають ремонтні роботи із влаштування шатрового даху, загальною площею 2400 кв.м.
«Я не вірю, що в теперішній час можна нічого не робити» - зазначив керівник навчального закладу  та детально ознайомив присутніх із запланованими заходами, які планується реалізувати найближчим часом згідно проектно-кошторисної документації.



















Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *