Що контролює Олег Барна в Чорткові?

Сьогодні перший заступник голови райдержадміністрації Іван Заболотний спільно із народним депутатом України Олегом Барною здійснили робочу поїздку на об’єкт по вул. Залізничній, що у  м. Чорткові,   де  розпочалося спорудження спортивної зали, а саме наданий час ведуться роботи з встановлення збірного фундаменту з готових  залізобетонних блоків.
Для початку інженер-проектант Роман Петрів ознайомив керівників із ходом запланованих робіт. 
В свою чергу, перший заступник голови райдержадміністрацій  Іван Заболотний зазначив, що на реалізацію цієї доброї справи уже поступають кошти із субвенції з Держбюджету на суму 1450 тис. грн. та ще плюс  три відсотки з місцевого бюджету – 43,5 тис. грн.  (уже поступило 62%).
До слова, дана будівля буде зведена із металоконструкцій та сандвіч-панелей товщиною 150 мм, що дасть можливість не нагрівати приміщення влітку та зберігати тепло взимку. Такий тип будівництва є всесезонним, на нього не впливає ні пора року, ні температурні зміни, отже, є цілком можливим проводити будівельні роботи зараз.
Народний обраниць Олег Барна, підсумовуючи, зазначив, що роботи на даному об’єкті потрібно підсилювати бригадами, аби у встановлені терміни завершити будівництво сучасного спортивного залу.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *