У чому міський голова надіється на президента, хоча сам вже подбав про своє комфортне пересування.

Під час вчорашнього візиту Петра Порошенка до міста Чортків мешканці звернулися до глави держави з проханням посприяти тому, щоб «у місті хоч трошки відновили дороги».- пише Терен у Статті "Мер Чорткова попросив у президента посприяти ремонту доріг на Тернопільщині (відео)" 
Петро Олексійович в свою чергу наголосив на тому, що доходи фізичних осіб з виробництв будуть надходити в Чортків, грошове забезпечення військовослужбовців та доходи міського бюджету ітимуть у бюджет міста. 
Так згодом за рахунок співфінансування і коштів платників податків гроші спрямують на потреби громадськості.– Якщо перший пріоритетний напрямок – дороги, – наголосив Президент України.
Та надії на швидке вирішення проблеми з дорогами у Чорткові немає. Тому Чортківська Міська рада провела закупівлю сучасного джипа.  


А коли їм замість Hyundai Tucson запропонували КІА спортейж який на майже на 35 000 дешевший відмовилися
аргументуючи меньшим кліренсом(Клі́ренс або дорожній просвіт[1] (англ. ground clearance) — відстань від поверхні землі до найнижчої точки центральної частини автомобіля[2], тролейбуса, автобуса, бронетранспортера, танка тощо, не включаючи коліс чи гусениць. Під центральною частиною автомобіля мається на увазі простір, симетричний відносно поздовжньої осі, ширина якого становить 80% від відстані між внутрішніми поверхнями коліс однієї осі[2].)
і економією на паливі (різниця складає до 0,6 літра на 100 км)

В соціальних мережах вже підраховують скільки сотень тисяч кілометрів має проїзжати авто що перекрити економією на паливі різницю в ціні.
Та всі розуміють, що на першому місці стоїть престижність. 
Тому Міський голова з задоволення слухав обіцянки гаранта про якісні дороги, хоча по лиці було видно, що вже давно не вірить у "казки".




Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *