Чому в Чортківській РДА не хочуть працювати з "ProZorro"? Перелік закупок Чортківської Міської ради її підрозділів та комунальних підприємств.

Ані допорогових, ані післяпорогових державних закупівель у «ProZorro» не провели у Підволочиській, Тернопільській, Підгаєцькій, Шумській, Бучацькій, Гусятинській, Борщівській, Чортківській, Монастириській, Козівській, Лановецькій, Зборівській та Кременецькій райдержадміністраціях.

У Тернопільській області тринадцять із сімнадцяти райдержадміністрацій не провели жодної процедури у системі публічних закупівель «ProZorro».
Так, розпорядження голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни №274 від 11 травня 2016 року з рекомендаціями проводити державні закупівлі товарів і послуг від 3 тис. грн у системі «ProZorro» понад півроку ігнорують у більшості районах.
«Вони з часу застосування системи «ProZorro» і в тестовому режимі в минулому році, і в обо’язковому режимі в запороговій і добровільному рекомендованому допороговій не провели жодної закупівлі», -коментує заступник голови правління ГО «Центр громадського моніторингу та досліджень» Юрій Кузько.
А от Чортківська міська рада активно використовує дану систему 
КП Чортківський комбінат комунальних підприємств
Управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *