Різдвяні морози наближаються

Ближче до Різдвяних свят температура повітря суттєво знизиться. За попередніми прогнозами метеорологів, на Різдво в області можливі двадцятиградусні морози.

4 січня на Тернопільщині очікують пориви вітру 15-20 м/с, на дорогах місцями ожеледиця. Про це повідомляє Тернопільський обласний Гідрометеоцентр.
Жителям області рекомендують тепло одягатися та вживати калорійну їжу, аби у холоду погоду не підхопити вірусів. Також водіям радять без нагальної потреби не виїжджати на дороги, аби не спричинити шкоди собі та іншим учасникам дорожнього руху.
Справжню зимову погоду передбачають метеорологи найближчим часом на Тернопільщині. Морози, снігопади, ожеледиця – такі погодні умови будуть актуальні у першій декаді січня. За прогнозами Укргідрометеоцентру, зберігатиметься тенденція до похолодання.
«Передбачається відносно хмарна погода. Найближчої доби можливі опади у вигляді снігу, місцями мокрого снігу з дощем. Починаючи з четвертого січня температура повітря суттєво знижуватиметься. У передріздвяні дні можливо до шістнадцяти градусів морозу, а далі передбачаються ще нижчі температурні показники. Вітер південно-західний 7 – 12 метрів за секунду. У більшій частині регіону сніжитиме, зберігатиметься сніговий покрив».
Температурні показники наразі відповідають нормі, – кажуть метеорологи. Для західного регіону України характерні сильні морози у другій і третій декаді січня.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *