Барна надіється, що війсковим залишать стадіон, який продав ще попередній мер.

Сьогодні зустрівся із заступником Міністра оборони України, генерал-лейтенантом І.Павловським з приводу початку будівельних робіт по відновленню військової частини у м.Чорткові -пише Олег Барна на своїй сторінці у ФБ. 
Що дасть змогу створити 800 робочих місць для військових контрактників та значно збільшити надходження до міського бюджету. Кошти в держбюджеті на проведення робіт закладені на підставі виготовленої та затвердженої Міністерством оборони вторік проектно-кошторисної документації, що вартувало значних зусиль. 
Дай Бог, щоби ще міська влада допомогла залишити для потреб військових стадіон біля "літака", допоки його ще не роздерибанили.
 Розглянувши клопотання директора  ПП “Продекспорт” Рубая С.Б., відповідно до ст. 10, 19 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», керуючись п. 34 ст. 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада
ВИРІШИЛА :
1.Дозволити внести зміни до детального плану території для будівництва обєкта комерційного призначення та об'єктів рекреаційного призначення в межах вулиць Князя Володимира Великого та Степана Бандери в м. Чорткові відповідно до державних будівельних та інших норм, стандартів і правил, генерального плану м. Чорткова.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *