Кому Шматько заборонив торгувати алкоголем в Чорткові

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ЧОРТКІВСЬКОГО МІСЬКОГО ГОЛОВИ
від 29 грудня 2016 року м. Чортків № 386 - од

Про обмеження реалізації алкогольних напоїв в місцях безпосереднього проведення новорічних та Різдвяних свят та у стаціонарних об'єктах торгівлі в місті Чорткові в період з 31.12.2016 року по 15.01.2017 року
На виконання листа Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області від 28 грудня 2016 року №13005/116/02 та відповідно до Конституції України, Кодексу України про адміністративні правопорушення, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про благоустрій населених пунктів», Постанови Кабінету Міністрів України від 30 липня 1996 року № 854 «Про затвердження Правил роздрібної торгівлі алкогольними напоями», з метою забезпечення прав та законних інтересів громадян, а також реалізації у місті Чорткові державної політики щодо попередження вживання серед населення алкогольних напоїв, визнання здоров'я людини найвищою соціальною цінністю та врегулювання правових відносин суб’єктів господарювання:
1. Суб’єктам господарювання, які зареєстровані в установленому порядку та суб’єктам господарювання, які мають ліцензію на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями, отриману згідно з вимогами законодавства України, обмежити торгівлю алкогольних напоїв в місцях безпосереднього проведення новорічних та Різдвяних свят та у стаціонарних об'єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території м. Чорткова шляхом заборони їх реалізації з 22:00 до 08:00 годин в період з 31.12.2016 року по 15.01.2017 року.
2. Суб’єктам господарювання міста Чорткова рекомендувати інформувати покупців про розпорядження міського голови.
3. Доручити інспекції з благоустрою міської ради довести вимоги розпорядження міського голови до відома всіх суб’єктів підприємницької діяльності на території міста Чорткова, які підпадають під його дію, а також здійснювати контроль за його виконанням.
4. Чортківському ВП ГУНП в Тернопільській області рекомендувати активізувати роботу щодо посилення контролю реалізації алкогольних напоїв у місцях безпосереднього проведення новорічних та Різдвяних свят та у стаціонарних об'єктах торгівлі торговельного, побутового, соціально-культурного чи іншого призначення на території м. Чорткова з 22:00 до 08:00 годин в період з 31.12.2016 року по 15.01.2017 року.
5. Копію даного розпорядження міського голови направити у відділ економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності міської ради, Інспекцію з благоустрою міської ради та Чортківському ВП ГУНП в Тернопільській області.
6. Сектору з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськими організаціями та засобами масової інформації оприлюднити розпорядження міського голови на офіційному сайті Чортківської міської ради.
7. Контроль за виконанням розпорядження міського голови покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Недокуса О.З.


Міський голова Володимир ШМАТЬКО

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *