Чортківські прокурори відкрили кримінальне провадження за розтрату державниких коштів на ремонти

Кримінальне провадження відкрила прокуратура Чортківщини, повідомляють у прес-службі прокуратури Тернопільської області.

Йдеться про ч.3 ст.191 Кримінального кодексу - привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем вчинені за попередньою змовою групою осіб. За умови доведення вини, карається обмеженням волі на термін від 3 до 5 років або ув’язненням від 3 до 8 років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю терміном до 3 років.
На Борщівщині чиновники сільської ради та працівники приватної фірми розпиляли понад 1 млн грн державної субвенції під час капітального ремонту школи.
За інформацією прокуратури, слідство встановило, що посадовці сільської ради на Борщівщині підписали угоду з приватним підприємством на заміну вікон і дверей у школі на суму 1 063 500 грн. Кошти виділили з державної субвенції, ремонтні роботи тривали протягом 2016 року.
Втім, як стало відомо, виконали не всі з запланованих робіт. А виконані якісними назвати важко. Так, деякі з вікон залишились незаміненими, а ті, які оновили, не відповідають документам.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *