Google виклав у відкритий доступ зібрану інформацію про своїх користувачів!

Вже давно ні для кого не секрет, що компанія Google досить ретельно стежить за своїми користувачам і навіть підслуховує їх. 

Вони не тільки записують розмови і зберігають ці дані на своїх серверах, а слухають вас через мікрофон коли телефон просто лежить поруч. У компанії пояснюють підслуховування необхідністю збору і аналізу інформації, яка надалі допоможе алгоритму підібрати для вас рекламу відповідно до інтересів. 
В цілому, нічого страшного в цьому немає, якби ці дані іноді не крали хакерами різних мастей. Крім того, якщо щось трапиться у вас будь-який конфлікт або просто нерозуміння з владою, ваші розмови компанія зобов'язана буде передати до відповідних органів. Ну і нарешті, «підігнана» під інтереси користувачів реклама часто абсолютно не потрапляє під ці самі інтереси. 
Найцікавіше те, що компанія і не приховує всі ці дані.
Тут ( https://myactivity.google.com/myactivity?restrict=vaa ) зберігаються всі дані з мікрофона вашого телефону. Якщо тут поки нічого немає, значить, ви ще не користувалися голосовим помічником, т. Е. Ніколи не говорили: «ОК, Google».
А ось повне досьє ( https://myactivity.google.com/myactivity ), яке на вас зібрав Google, грунтуючись на тому, що ви робите в інтернеті. Там же є все, що ви шукали в Google, що читали, дивилися та інше. До речі, досить зручне, якщо потрібно щось ще раз подивитися. Там же все це можна видалити.
Джерело:

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *