Порядок денний Виконавчого комітету

ПОРЯДК ДЕННИЙ засідання виконавчого комітету  Чортківської міської ради від 23 березня 2017 року

1. Звіт про роботу відділу земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища міської ради.
2. Про стан організації харчування в дошкільних та загальноосвітніх закладах міста.
3. Звіт про роботу комунального ринку.
4. Про стан дотримання антикорупційного законодавства в місті.
5. Про схвалення міської Програми підтримки і розвитку діяльності Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста «Турбота і милосердя» Тернопільської області в місті Чорткові на 2017 рік.
6. Про схвалення міської Програми фінансової підтримки комунальних підприємств міста Чорткова на 2017 рік.
7. Про схвалення міської Програми відшкодування різниці між розміром ціни (тарифу) на житлово-комунальні послуги та розміром економічно - обґрунтованих витрат на їх надання для населення міста на 2017 рік.
8. Про погодження Програми соціально-економічного та культурного розвитку міста Чорткова на 2017 рік.
9. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича
10. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементу благоустрою по вул. Євгена Петрушевича
11. Про надання дозволу на укладення договору оренди елементу благоустрою по вул. Євгена Петрушевича
12. Про погодження ТОВ « ВОГ РИТЕЙЛ» цілодобового продажу алкоголю на АЗК № 18-28 за адресою вул. Ягільницька м. Чортків.
13. Про встановлення пам’ятника письменнику Карлу Емілю Францозу в м.Чортків по вул. Ринок (біля кафе «Лемківська світлиця»).
14. Про надання дозволу ФОП Жабіцькому Геннадію В’ячеславовичу на встановлення літнього майданчика на період з 01.04.2017 по 01.11.2017 р. (біля кафе «Піца Челентано») по вул. Степана Бандери, 12А в м. Чорткові.
15. Про надання дозволу ФОП Батрин Ганні Петрівні на встановлення літнього майданчика на період з 01.04.2017 по 31.10.2017 р. в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка (біля кафе «Пан Чортківський»).
16. Про надання дозволу ФОП Атаманчук Ользі Ярославівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чорткові.
17. Про надання дозволу ФОП Стельмащуку Сергію Михайловичу на перенесення двох рекламних конструкцій – сітілайтів з вул. Князя Володимира Великого та вул. Залізнична на вул. Степана Бандери, 15 в м.Чортків (навпроти Укрпошти).
18. Про надання дозволу ФОП Стельмащуку Сергію Михайловичу на розміщення зовнішньої реклами – сітілайтів в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка.
19. Про надання дозволу ФОП Добровольському Андрію Володимировичу на розміщення зовнішньої реклами – сітілайтів в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка.
20. Про надання дозволу Піць Марії Василівні на розміщення зовнішньої реклами-дошки оголошення на території міста Чорткова.
21. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру №2 в місті Чорткові по вул. Євгена Пітушевського,20 з господарською будівлею.
22. Про присвоєння поштової адреси на садовий будинок в м.Чорткові по вул. Тиха,29.
23. Про затвердження Титульного списку об’єктів вулично- шляхової мережі міста Чорткова по поточному ремонту на 2017 рік.
24. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету № 56 від 30.12.2015 року «Про створення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування) при Чортківській міській раді».
25. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на ІІ квартал 2017 року.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *