В мережі з'явилося відео про те як на ставку шукали утопленника в авто



На кригу заради розваги. На Тернопільщині у сільський ставок провалилась автівка. Керманич та його племінник випивали напередодні, далі чоловікам захотілось екстріму, вони виїхали на кригу, проїхали сто метрів, і пішли на дно. 32-річний пасажир врятувався, тіло горе-водія дістали майже за добу.
Зранку власник місцевого ставу пан Володимир  обходив територію і побачив серед водойми величезну ополонку. З берега від польової дороги ледь виднілися сліди від коліс автівки.
За десять метрів від суходолу, на глибині 4 метри, всю ніч пролежав автомобіль Ford Escort.
– Двоє чоловіків, заради розваги,  виїхали на кригу замерзлого ставу, та провалилися під лід. Одному з них вдалося врятуватись з транспортного засобу, інший, на жаль, врятуватися не зміг, – зазначив начальник відділу агітаційно-пропагандистської роботи управління ДСНС України у Тернопільській області Сергій Данілін.
У селі кажуть, в неділю 49-тирічний Іван, разом з 32-річним племінником випивали, а далі, ймовірно, їм захотілось пригод. За лічені миті, крига товщиною 8 сантиметрів під вагою легківки тріснула. Молодому  чоловікові вдалося вибратися через задні двері. Водій разом з авто залишився під водою.
Рятувальники через півтори години витягнули на поверхню автомобіль без водія. Тіло незадовго знайшли водолази. Племінник, якому вдалося врятуватися, спостерігає за рятувальною операцією. Чому вони подалися на став, розповідати не хоче.
Односельчани згадують загиблого як доброго чоловіка, але не щасливого. Проживав сам, мав двох дочок, молодша – в першому класі.
– Житель нашого села, проживав без реєстрації, купив в селі хату, але наш мешканець, працював бліхарем, встановляв людям ринви, – розповіла  секретарка Котівської сільради Світлана Дитиняк.
– Нормальний чоловік був, трохи сімейне життя не склалося, але допомагав усім, дрова різав старим бабусям. Вихований, важко щось погане сказати про нього тільки останнім часом випивав, – каже односельчанин Богдан Музика.
Автівку рятувальники залишили на березі.  Тіло покійного водія відвезли в морг. Ховатимуть його після експертизи.





Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *