Команда «Ура» з Чорткова – переможці першого і другого конкурсів «Олімпійського лелеченя»! Фотозвіт

Це просто фантастика! Вже друга медаль поспіль у наших лелеченят!- пише на офіційній сторінці у ФБ Чортківської гімназії
З 23 по 30 вересня в Міжнародному дитячому центрі «Артек», що у Пуща-Водиці, відбувається фінал Всеукраїнського спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя». Вже вшосте Національний олімпійський комітет України, який є ініціатором цього спортивного свята, збирає найспортивніших, найактивніших і найрозумніших дітей з усіх куточків нашої країни.
Протягом тижня 300 дітей з 25 регіонів країни не лише змагатимуться у таких конкурсах як: «Презентація команд», «Олімпійська вікторина», спортивна естафета, рухлива гра, а й спілкуватимуться зі спортсменами під час чату з олімпійцями, вчитимуться та удосконалюватимуть свої навички з плавання, здорового та правильного харчування й просто весело та по-олімпійські проводитимуть час.
Команда «Ура» з Чорткова – переможці першого і другого конкурсів «Олімпійського лелеченя»!
У перший змагальний день на Всеукраїнському фіналі спортивно-масового заходу серед дітей «Олімпійське лелеченя» визначені перші переможці. У конкурсі «Презентація», перемогу здобули учні Чортківської гімназії ім. М. Шашкевича (команда «Ура»), що на Тернопільщині, які набрали у сумі 1174 бали. Друге місце посіли представники Черкащини (команда «Берегиня», 1171 бал), а третє – Вінниччини (команда «Мрія», 1150 балів).

«Якщо чесно, на перемогу не налаштовувались, планували потрапити в десятку найкращих, більше розраховували на естафету. Діти дуже раді та щасливі», - ділиться своїми враженнями вчитель фізичної культури команди-переможниці Іван Плекан. 


















За словами суддів, рівень постановок був досить високим, чимало цікавих родзинок презентували команди, а тому важко було визначити найкращих.
Сьогодні, 25 вересня, юні олімпійці з 25 регіонів країни розіграли нагороди у спортивній естафеті. Кожен з учасників команд (6 хлопців, 6 дівчат) мав продемонструвати свої вміння на одному з 12 етапів. Хто показав найкращу швидкість за часом і безпомилковість виконання усіх станцій, потрапляв до фінальної трійки.
За титул чемпіона у спортивній естафеті «Олімпійського лелеченя-2016» боролись: Київська, Тернопільська та Запорізька області.
Саме в такому порядку, як і у півфіналі, завершили свої виступи команди у фінальній стадії змагань. "Цікаво те, що Київська область пробігла естафету за 1 хв. 37,5 сек., а наша команда за 1 хв. 38. Ми дуже близько були до перемоги, " сказав Іван Деонізійович
Отож, команда "УРА" за два дні змагань виборола дві медалі: золото у презентації та срібло в естафеті. Так тримати! Бажаємо успіхів у подальших конкурсах! Ми ВАМИ пишаємось!

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *