Високу якість та швидкі темпи ремонту Чортківської спортшколи відмітили голова РДА та народний депутат.

26 вересня поточного року голова райдержадміністрації Михайло Сташків спільно із народним депутатом України Олегом Барною здійснили робочий візит у Чортківську районну комунальну дитячо-юнацьку спортивну школу.

 Для початку директор Чортківської районної комунальної дитячо-юнацької спортивної школи Василь Градовий ознайомив представників влади із підготовкою до осінньо-зимового періоду. А також спільно оглянули те, як проходять роботи із гідроізоляції фундаментів даної будівлі. 
- Обов’язок влади, щоб спортивна школа в районі функціонувала та використовувалась для тренувань, відпочинку і оздоровлення дітей в загальному, зауважив голова райдержадміністрації Михайло Федорович.


В ході візиту Михайло Федорович із Олегом Барною оглянули наступні приміщення: тренажерний зал, зал вільної боротьби, ігровий зал, де поспостерігали за тим, як у школі проводяться спортивні заняття, відтак зайшли у зал для легкої атлетики, поцікавилися у якому стані роздягальні та санвузли.
- За останній період у ДЮСШ зроблено значний обсяг робіт, а саме: встановлено підлогу в спортивному залі, ринви і підсофітки, замінено дах, вікна на енергозберігаючі, зроблено утеплення фасаду, реконструкцію приміщення, - зазначив директор школи Василь Градовий.
На завершення очільник району Михайло Федорович відмітив якість та швидкі темпи ремонтних робіт в спортивній школі.- повідомляє сайт РДА

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *