СТРАТЕГІЧНА СЕСІЯ ЧОРТКОВА : МІСТО, В ЯКОМУ Я ХОЧУ ЖИТИ …

04-05 березня 2016 року у Чорткові  плідно працювали учасники стратегічної сесії, метою  якої було  згуртувати  команду активних  та небайдужих городян, які б стали локомотивом позитивних змін у рідному місті.







Поставлена ціль була досягнута: у ході сесії сформовані п'ять проектних груп, які готові працювати над покращенням інвестиційного клімату міста, вирішенням наболілих інфраструктурних проблем та створенням комфортних умов для проживання,  розробкою бренду міста та формуванням активного, впливового  і дієвого громадянського суспільства через розвиток недержавних інституцій.






Принцип роботи створених команд: маленькими кроками до великих досягнень. 
Кожна з груп окреслила двотижневий план конкретних  дій, які по закінченню вказаного періоду  могли б трансформуватися у список успіхів та у перелік нових завдань на наступних два тижні.



Першим успішним кроком для команди, що працюватиме над пошуками шляхів вирішення інфраструктурних проблем, стала зустріч членів групи з керівництвом Чортківської міської ради, яка  відбулася 8 березня 2016 року у приміщенні міської ради. 



Напевне, знайдеться небагато мерів міст та працівників муніципальних органів, які б у законний вихідний день погодилися попрацювати. 
У Чорткові  ж активна громада і відповідальна адміністрація у святковий день спільно виробляли стратегію дій у подоланні найболючіших проблем міста. І це ще більше всиляє віру  у відродження  рідного Чорткова.

Цього ж дня збиралася і група, яка працюватиме над  формуванням привабливого інвестиційного іміджу Чорткова. 

В ході засідання були визначені  два інноваційних проекти , які здатні дати поштовх для розвитку не лише Чорткова, але й інших міст України.

Крім того, координатори груп попередньо погодили  дату розширеного засідання команд, сформованих у процесі стратегічної сесії  – 20 березня 2016 року. 
Також наголошувалося на необхідності і важливості залучення до роботи у стратегічних групах нових активних громадян міста.  
Бо тільки успішні та активні люди здатні зробити Чортків містом, в якому хочеться жити!
За матеріалами час.in.ua

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *