Чортків прибирають і педагоги, працівники мерії та навіть поліцейські. Не відстає і громадськість

Прибирання нашого міста яке попередня влада перетворила у місце "де чорт ногу зломить", набуває масового характеру.
Молодий міський голова, якому до речі 10 квітня виповнилося лише 30 років, активно залучає до цього робітників не лише комбінату комунальних підприємст, а й інших працівників бюджетних установ.
Так 5 квітня за повідомленням Чортківської міської ради пляж прибирали працівники освіти:
Ініціатива міського голови Володимира Шматька щодо планового здійснення необхідних робіт по благоустрою територій втілюється повсемісно у Чорткові. Не залишилась поза увагою очільника міста і територія пляжу. Для виконання необхідних робіт з очистки зони відпочинку задіяно педагогічні колективи загальноосвітніх шкіл міста, Палацу дітей та юнацтва.







Заступники міського голови Олег Недокус та Роман Тимофій виїхали на територію міського пляжу, поцікавились станом виконання запланованих заходів, поспілкувались з учасниками толоки. Зокрема, зазначено, що завдяки добросовісній праці усіх небайдужих городян у Чорткові будуть відновлені місця для відпочинку дітей та дорослих, для місцевих жителів і гостей міста.
6 квітня, замість того щоб сидіти в владних кабінетах на прибирання вийшли працівники міської ради:
У рамках проведення весняного двомісячника з благоустрою працівники Чортківської міської ради прибрали частину території набережної та відновили шляхом фарбування металічну огорожу мосту через річку Серет.









Окрім природного сміття: листя, гілок, сухої трави довелось прибирати й чимало твердих побутових відходів. 
Навіть працівники Чортківського відділу поліції вийшли на весняну толоку. Поліцейські приєдналися до мешканців райцентру та поприбирали лісосмугу на околицях райцентру.
 В суботу, 9 квітня, двадцять працівників поліції взявши до рук граблі, віники та сікатори, наводили лад поблизу міста. Вони очистили лісопосадку від сміття, обрізали та палили сухі чагарники.

 


Як зазначив заступник начальника Чортківської поліції Віктор Василик, подібні заходи вже стали традиційними для правоохоронців. Поліцейські щороку виходять на так звані суботники, часто допомагають озеленити територію в підшефних закладах. Наступних вихідних працівники поліції продовжать наводити лад в місті та його околицях, адже фізична робота завжди додає тільки додаткового стимулу.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *