Модні джинси осені 2016: 6 трендів сезону (фото)

Йти за усіма модними тенденціями або ні - це особистий вибір кожної жінки, а ось просто ознайомиться з тим, що сьогодні називається трендом, все-таки коштує. Світові дизайнери кожен сезон намагаються порадувати своїх прихильниць чимось новим і цікавим починаючи від вишуканих вечірніх суконь, закінчуючи практичними і зручними джинсами. На які джинси слід звернув увага в сезоні осінь-зима 2016/17, пропонуємо обговорити цю тему разом з нами.

Модні укорочені джинси

Практично на усіх світових подіумах сезону осінь-зима 2016/17 багато дизайнерів не змовляючись  продемонстрували досить цікаві і дуже нестандартні моделі укорочених джинсів. І якщо раніше подібні фасони з денима поєднувалися з вузькими брючинами, то цього сезону можна побачити безліч широких і вільних моделей. У поєднанні з різними  блузами, сорочками, майками, топами, светрами і так далі  такі джинси можуть створювати найрізноманітніші луки, призначені як для міської повсякденної метушні, так і для спокійного романтичного відпочинку. Навіть родзинкою вечірнього образу можуть стати укорочені джинси, якщо правильно скласти увесь ансамбль. Поповнити свій гардероб парою оригінальних  укорочених джинсових брюк рекомендують: Crosby Derek Lam, Banana Republic, Isa Arfen, Karen Walker, Sea, Simons Miller.

Модні джинси широкого крою

Джинси широкого крою дуже популярні в холодному сезоні 2016-2017. У своїх колекціях  багато дизайнерів представили дуже оригінальні моделі, доповнені накладними кишенями, замками і іншим декором. Усі ці деталі звертають увагу на себе і не можуть залишити жінку не поміченою. Велика перевага подібного фасону, полягає в тому, що він не здатний приховати привабливість ідеальної жіночої фігури, але в той же час йому під силу згладити деякі недоліки і підкреслити достоїнства.  Оригінальні моделі джинсів широкого крою запропонували:  Houseof Holland, Julien David, Karen Walker, Koche, Tome, Tsumori Chisato.

Джинси-труби

Джинси-труби - сміливо можна віднести до класики, що не втрачає своє актуальності. Дизайнери і модельєри знову і знову доводять це, коли по подіуму дефілюють моделі в таких джинсах. Різні відтінки синього, темні і світлі тони, оригінальний декор усе це лише надає подібним моделям новизни і індивідуальності. Не обійшлося без цього і на показах сезону осінь-зима 2016-2017. Creaturesof Comfort, Eckhaus Latta, Opening Geremony, Paul&Joe, Rag&Bone, Saloni - продемонстрували у черговий раз свої неповторні творіння.

Модні джинси в незвичайному стилі

Щось нове і незвичайне завжди притягувало до себе увагу модниць. Джинси в незвичайному стилі не стали виключенням, саме тому  світові дизайнери, створюючи свої нові моделі для показів осінь-зима 2016-2017 приклали максимум зусиль, щоб  порадувати своїх улюблених клієнток. Подібні джинси цілком можуть стати основою для найнесподіваніших, сміливіших, креативних образів і виділити свою власницю із загального натовпу. Саме такі джинси в незвичайному стилі, представили: Bekh, Ksenia Schnaider, Michael Kors Collection, OffWhite, V Files, Y Projtct.

Завужені джинси

Завужені моделі джинсів  завжди привертали увагу завзятих модниць. Практично у кожної з них в гардеробі є подібна модель, адже пройти повз неї в магазині практично  неможливо, тим більше тим, кому дозволяють параметри підкреслювати усі свої принади. Тому цей фасон вже довгі роки не виходить з моди, щосезонуо дивуючи своїх прихильниць новими рішеннями. Не став виключенням і сезон осінь-зима 2016-2017,  підтвердженням тому являються модні покази  від: Alexander Terekho, Colovos, RSR Khomenko, Y Project, Zadir&Voltaire.

Модні рвані джинси 2016

На показах холодного сезону 2016-2017 такі імениті дизайнери і  модні будинки, як Brock Collection, Juicy Couture, Moschino, Thomas Wylde у черговий раз показали світу, що рвані джинси не лише не втрачають своєї популярно і актуальності, але і ставляться ще привабливішими і універсальним елементом жіночого гардеробу. Потертості і діри на таких джинсах можуть розташовуватися в абсолютно хаотичному порядку, практично скрізь і іноді заповнювати собою велику частину виробу. Що стосується фасону джинсових брюк, то він може бути найрізноманітнішим, починаючи від зухвалих бій френдов, закінчуючи класичним і трубами.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *