Чому керівниці освіти Чорткова не сидиться у кабінеті?

Новопризначений керівник управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради Людмила Поліщук активно включилася у процес вирішення чисельних проблем освітянської галузі. 

Для кращого розуміння ситуації, розпочато з відвідин навчальних закладів, цікавиться їхніми реаліями, спілкується з працівниками ДНЗ та шкіл. 
З метою обстеження санітарно-технічних умов та визначення першочергових завдань на найближчий час, начальник управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук спільно з заступником міського голови Романом Тимофієм відвідали навчальні заклади міста - ДНЗ № 1 «Золота рибка» та ЗОШ № 7. 
Під час інспекції в дитячому садочку № 1 міською владою спільно з представником будівельної фірми оглянуто приміщення харчового блоку. 
Згідно з результатами обстеження визначено необхідність проведення капітального ремонту в приміщенні із обов’язковою заміною освітлення, будівельної плитки, вікон та дверних отворів. Після огляду витяжної системи вентиляції на кухні, яка протягом багатьох років знаходилась в непридатному до використання стані, буде вирішуватись питання про відновлення або заміну апарату. Вже з наступного тижня у дитсадочку планують розпочати ремонтні роботи. 
За результатами інспектування території загальноосвітньої школи № 7, члени виїзної комісії вирішили продовжити процес перекриття даху спортзалу, провести заміну покрівлі та встановлення метало-пластикових вікон у приміщенні їдальні. Кошторис на виконання усіх вищезгаданих робіт за кошти міського бюджету вже розроблений і очікує втілення в життя. 
Найближчим часом планується і поступове відновлення решти навчальних закладів міста. Одними з перших буде відремонтовано приміщення дитячого дошкільного навчального закладу № 6 та загальноосвітню школу № 6. 

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *