Покрокова інструкція як отримати відшкодування збитків завданих Вашому автомобілю градом!

Журналісти Mukachevo.net на власному прикладі вирішили перевірити, як відшкодувати через страхову компанію збитки, причинені градом.

Це реальна історія, яка сталася сьогодні, 21 червня у Мукачеві після граду, який накрив місто близько 11 години. Мова йде про компенсацію коштів автовласнику за умови оформлення ним каско, а не звичайної автоцивілки. Цей автовласник – працівник редакції Mukachevo.net.
Водій чи власник автомобіля, у випадку пошкодження кузова градом, повинен одразу з місця інциденту зателефонувати на гарячу лінію страхової компанії, у якій він оформляв каско. Бажано це зробити протягом години після надзвичайної ситуацію.

Як правило, спеціаліст компанії одразу дізнається і фіксує всі подробиці ситуації та реєструє випадок у базі. Після перевірки даних фахівець направляє вас до філіалу компанії у вашому місті, щоб аварійний експерт взяв у вас письмове пояснення ситуації та оглянув автомобіль на місці події.

Спільно з експертом ви виїжджаєте до офіційно зареєстрованого автосервісу, де майстер оглядає пошкодження автомобіля та визначає приблизну вартість виконання робіт. Ці дані узгоджуються з експертом страхової компанії і направляються до центрального офісу.
Страхова компанія розглядає справу і протягом певного періоду часу, якщо нічого не змінилось, перераховує кошти до автосервісу, який після їх отримання, розпочинає ремонтні роботи авто.
До слова, за сьогоднішній день тільки до однієї з страхових компанії міста "UNIQA" вже звернулись понад 30 автовласників з подібною проблемою.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *