У Чорткові новий очільник освіти!

За результатами проведення конкурсу, вакантну посаду начальника управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради зайняла колишня заступник директора з навчально-виховної роботи Білівської ЗОШ І-ІІІ ст., математик за фахом Людмила Поліщук. Про поповнення у великій освітянській родині урочисто оголосив з трибуни зали засідань міський голова Володимир Шматько. 

title

Представляючи нового очільника освіти керівникам навчальних закладів Володимир Петрович висловив сподівання, що з її приходом відбудеться довгоочікувана реформа освіти, в тому числі перехід на децентралізовану бухгалтерію в навчальних закладах міста. Одним з найважливіших завдань міської влади та новопризначеного керівника освітянської галузі очільник міста визначив матеріально-технічне забезпечення та новий якісний рівень навчального процесу. 

title

У ході зустрічі, Володимир Шматько торкнувся всіх аспектів функціонування загальноосвітніх шкіл та дитячих дошкільних навчальних закладів міста. Зокрема, йшла мова про проведення першочергових ремонтних робіт. Головний акцент - приведення до належного стану санітарних вузлів та харчоблоків дитячих навчальних закладів. Також міський голова зауважив, що усі заплановані роботи по поточним та капітальним ремонтам повинні бути виконані вчасно і якісно. Вкотре Володимир Петрович наголосив освітянам на необхідності пошуку проектів і програм по енергозберігаючим технологіям із залученням грантових коштів. 
Наостанок висловив сподівання, що освітянська родина міста Чорткова буде плідно співпрацювати з новим керівником для досягнення спільної мети - виховання підростаючого покоління українців на найвищому рівні. Адже відомо, що освіта наших дітей — найкраща інвестиція в майбутнє. 
Новопризначений начальник управління освіти, молоді та спорту міської ради Людмила Поліщук подякувала міському голові, колективу освітян за високу довіру і висловила надію, що спільними зусиллями обов'язково буде досягнуто позитивних результатів. 

Сектор з питань внутрішньої політики і зв'язків з громадськими організаціями та ЗМІ

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *