Міська рада дасть гроші навчальному закладу з.... найвпорядкованішою квітковою клумбою.


У рамках відзначення 25-ї річниці з Дня Незалежності України та Дня Прапора і проведення Всеукраїнської акції "Прапор України - прапор миру" відбудеться огляд квіткових клумб навчальних закладів міста. 
Навчальний заклад з найкраще доглянутою та впорядкованою квітковою отримає грошову винагороду від міської ради. повідомляє Сектор з питань внутршньої політики і зв'язків з громадськими організаціми та ЗМІ
Міський голова Володимир Шматько спільно з начальником управління освіти, молоді та спорту міської ради Людмилою Поліщук провів оперативну нараду з керівниками загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів міста. Участь у нараді з освітянами також взяли головний бухгалтер управління освіти, молоді та спорту міської ради Андрій Натуркач та керівник Чортківської міської організації профспілки працівників освіти і науки України Іванна Охріменко. Актуальних тем для обговорення з керівниками навчальних закладів міста перед початком навчального року було вдосталь. 
Одним із приводів для зібрання освітян стало питання виконання ремонтних робіт у навчальних закладах у ході підготовки їх до початку нового навчального періоду. Із планом проведення ремонтно-будівельних робіт у школах та садках присутніх ознайомила начальник управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук. У своїй доповіді Людмила Миколаївна зазначила, що станом на сьогодні ведеться підготовчий етап роботи по капітальному ремонту харчоблоку та фасаду будівлі у ЗОШ №6, харчоблоку у ДНЗ №1, готується перекриття даху в ДНЗ №6, поточний ремонт ремонт покрівлі даху — ЗОШ №7 та №5, у ясельних групах №1, 5, 7 та 9 — облаштують нові сучасні санвузли. 
Про хід використання кошторисних залишків по кожному навчальному закладу колег проінформував головний бухгалтер управління освіти, молоді та спорту міської ради Андрій Натуркач. Міський голова, в свою чергу, вкотре нагадав керівникам про необхідність повного використання кошторисних призначень, виділених їхнім установам на початку навчального року. 
Присутня на нараді керівник міської профспілки Іванна Охріменко ознайомила колег-освітян з напрямками діяльності організації та вкотре запросила вступити до її лав. Також Іванна Михайлівна довела до відома керівників начальних установ інформацію про проведення у серпні місяці запланованого міського етапу вчительських туристичних змагань. Варто зазначити, що команда педагогів, яка одержить першість у регіональному протистоянні, відстоюватиме честь міста на обласних змаганнях, що відбудуться у вересні цього ж року. 

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *