Ремонт спортивної школи у Чорткові планують вже за кошти місцевого бюджету!

У Чортківській районній  дитячо-юнацькій спортивній  школі тривають ремонтні роботи.-пише сайт РДА Ходом яких були незадоволені батьки та навіть була перевірка районної ради про результати якої нікого так і не проінформували.



 З ходом проведення робіт на цьому об’єкті  ознайомився  голова районної державної адміністрації  Михайло Сташків під час робочого візиту у навчальний заклад. 

Про хід виконання робіт розповів директор спортивної школи Василь Градовий,  ознайомив із планами та сподівання, що планується реалізувати у навчальному закладі за кошти з місцевих бюджетів.  

 Тут, зокрема, нещодавно завершено роботи по реконструкції приміщення за кошти з Державного фонду регіонального розвитку.
       В ході робочого візиту Михайло Федорович оглянув приміщення спортивного закладу, в якому ведуться оздоблювальні роботи, - фарбується  підлога у великому спортивному залі, встановлюється керамічна плитка, вентиляційна система, планується замінити деякі  двері на металопластикові, проведено антигрибкову обробку стін тощо. 

Як запевнив голова Чортківської райдержадміністрації Михайло Сташків,  остаточно завершити внутрішні ремонтні роботи та відкрити відремонтовану школу для юних спортсменів планується до початку навчального року.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *