У Чорткові збиратимуть сміття по-європейськи!

Переможцем конкурсу визначено приватне підприємство «Катруб», котре запропонувало ряд своїх послуг із транспортування та збору сміття. 
Враховуючи той факт, що чортківське сміттєзвалище доволі переповнене, доцільним є вивіз сміття за межі міста. Відповідно до домовленості із ТзОВ „ЕКО БАЛАНС ТЕР”, фірма "Катруб" займатиметься перевезенням чортківського сміття для подальшого розподілу та переробки на сміттєпереробно-сортувальну лінію, що знаходиться в оренді підприємства і функціонує у с. Плебанівка, Теребовлянського району. 
Згідно з умовами конкурсу, фірма-переможець займається збором, перевезенням сміття та встановленням необхідної кількість контейнерів для покриття території спочатку трьох мікрорайонів міста – району автобусної станції, центральної частини та району Залізничний. 

Наразі для користування громадян встановлено вже 120 євроконтейнерів по декількох вулицях міста. 
Варто зазначити, що вартість однієї такої пластикової ємкості становить 4600 грн. Контейнери зручні в користуванні, щільно закриваються кришкою, через що й унеможливлюють потрапляння поганого запаху та шкідливих викидів в атмосферу. 
Наявність контейнерів на вулицях міста значно поліпшать стан благоустрою та сприятимуть збереженню навколишнього середовища. 

Заступник міського голови Роман Тимофій разом з начальником відділу житлово-комунального господарства, благоустрою та інфраструктури міської ради Василем Воціховським виїхали на місце та разом із представниками фірми-сміттєзбиральника визначили місця для розміщення контейнерів.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *