На засіданні колегії Чортківської РДА хвалилися значним перевиконанням запланованого!

Сьогодні, під головуванням голови райдержадміністрації Михайла Сташківа, відбулося засідання колегії районної державної адміністрації.-пише сайт РДА
На колегії також були присутні заступник голови районної ради Петро Пушкар, керуючий справами районної ради Тетяна Яблонь, депутат обласної ради Василь Вислоцький, керівники структурних підрозділів, відділів та управлінь райдержадміністрації, голови сільських рад та об’єднаних територіальних громад, члени колегії, запрошені.





Також, голова райдержадміністрації представив запрошеним начальника управління житлово-комунального господарства Тернопільської ОДА , куратора району Михайла Олійника.
Потім, згідно порядку денного, розглянули наступні питання:
Про виконання бюджету району за І півріччя 2016 року інформувала начальник фінансового управління райдержадміністрації Галина Ізвєкова.  «Дохідна частина  загального фонду бюджету району за І півріччя 2016 року виконана в сумі 178 380,2 тис.грн., що становить 101,9 відсотків  до плану на звітний період.
Передбачені завдання по податках і платежах виконано на 145,6 відсотків. 
Так, до бюджету надійшло 11575,6 тис.грн., що на 3627,3 тис.грн.  більше плану. Порівняно з минулим роком надходження зменшились на 348,1 тис.грн., або на 2,9% по причині зменшення податкової бази у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад» - зазначила під час виступу Галина Орестівна.
Про стан виконавської дисципліни, контролю та організації виконання структурними підрозділами райдержадміністрації, завдань, визначених актами та дорученнями Президента України, Кабінету Міністрів України, розпорядчими документами голови обласної державної адміністрації та власних рішень доповідала завідувач сектора контролю апарату райдержадміністрації Світлана Венгринович. Зазначивши, що протягом І півріччя 2016 року до райдержадміністрації надійшло 397 контрольних документів з вищестоящих органів. У тому числі, з Адміністрації Президента – 4, Кабінету Міністрів України – 4, обласної державної адміністрації, її управлінь - 389. За цей же період головою райдержадміністрації видано 230 розпоряджень та 39 доручень, з яких 194 поставлено на контроль, 41 – знято з контролю, як такі, що виконані в повному обсязі, 22 – таких, що  втратили чинність, запитів та звернень депутатів -  2. Зокрема, Світлана Василівна наголосила на тому, що безумовне виконання документів органів влади вищого рівня, розпоряджень та доручень голови райдержадміністрації у сфері управлінської діяльності, висока виконавська дисципліна кадрів  є складовою успішної роботи органів державної влади.
Наступним  розглянули питання про виконання плану надходжень і погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування для забезпечення своєчасної та безперебійної виплати пенсій та допомоги в районі за І півріччя 2016 року.
З цього питання інформував заступник начальника Чортківської об’єднаної  державної податкової інспекції Головного управління  ДФС у Тернопільській області  Іван Гавор.
Повідомивши, що за 6 місяців поточного року поступило 42426,77 тис.грн., що становить 110,9 відсотка прогнозних показників. 
До минулого року надходження зменшилися на 21167,99 тис.грн., за рахунок зменшення та прийняття єдиної ставки 22 відсотки.
За підсумками колегії будуть прийняті відповідні рішення.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *