Майже 50 тисяч призового фонду від Міської ради розділили переможці серед навчальних закладів!

Серед загальноосвітніх шкіл Чорткова участь у міському конкурсі-огляді квіткових клумб взяли ЗОШ №2, №5, №6 та №7, участь дошкільних навчальних закладів міста була представлена в такому складі: ДНЗ №1 “Рибка”, ДНЗ №3 “Веселка”, ДНЗ №5 “Теремок”, ДНЗ №6 “Чебурашка”, ДНЗ №7 “Пролісок”, ДНЗ №8 “Ромашка” та ДНЗ №9 “Золотий ключик”.
Згідно з умовами огляду квіти, вирощені на клумбах повинні утворювати прапор України в усіх його можливих оригінальних інтерпретаціях. Додатковими критеріями відбору переможців на огляді міського рівня були також творчий підхід авторів до процесу створення клумб, належний вигляд, впорядкованість, охайність.
Кожен навчальний заклад намагався якомога креативніше підійти до представлення власних квітково-ландшафтних композицій, над створенням та доглядом яких протягом тривалого часу працювали як педагоги, так і вихованці закладів. 
Оглянувши всі продемонстровані клумби, члени комісії дійшли спільного висновку та визначили переможців.




Першого призового місця та грошової винагороди розміром у 20 тис. грн. на розвиток свого навчального закладу удостоєно ДНЗ №3 “Веселка”, який вразив комісію не лише унікальною квітковою клумбою, оформленою у вигляді мапи України в синьо-жовтих барвах, але й численними упорядкованими клумбами, нестандартними ландшафтними рішеннями в поєднанні з елементами ігрових зон на території подвір'я закладу. 
Друге, заслужене місце, за висновком комісії, завоювала загальноосвітня школа №5, представники якої підійшли до оформлення своїх клумб також доволі творчо. Клумби забарвлені в синьо-жовті відтінки державного стягу, квіткові кошики, оригінальні ландафтні композиції з каменю та квітучих рослин отримали чимало схвальних відгуків від усіх членів комісії. За свої старання школа також отримала грошовий приз - 15 тис. грн.
Третє місце відповідно з винагородою у 10 тисяч гривень кожному розділили між собою два навчальні заклади міста — ДНЗ №7 та ЗОШ №7. 
Родзинкою загальноосвітньої школи №7 стала квіткова клумба оформлена у вигляді розгорнутої книги, а дитячий садок №7 свій оригінальний підхід до виконання поставлених завдань проявив, висадивши квіти на клумбі у формі державного герба України.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *