Олег Барна знайшов найкорумпованіший орган, що роками обкрадав людей!

ПРОФСПІЛКА-НАЙБІЛЬШ КОРУПОВАНИЙ ОРГАН, ЯКИЙ РОКАМИ ОБКРАДАВ ЛЮДЕЙ. -пише Олег Барна на своїй сторінці у ФБ.
Учора спостерігав організований профспілкою мітинг під ВР за зниження тарифів. Дай нам низькі тарифи, дай нам роботу, європейську зарплату. 
Прямо таки як Жовтнева революція радянської влади. Але де ж була та профспілка коли приватизовували, дерибанили а потім різали заводи? Скажу: разом із новими власниками вмовляли працівників продати їм акції. Де ж була та профспілка, коли розкрадалися профспілкові санаторії, бази відпочинку, лікарні і т.д? Скажу, самі крали і спродували. А де ж та профспілка, коли на підприємствах є необліковані працівники, що не мають права на соцвиплати підчас отримання травми на виробництві? Де ж профспілка, коли працівникам дають зарплату в конвертах, що не враховується у їх пенсії тощо? Де ж та профспілка на селі, коли розбирали ферми, комплекси, а землю продовжуюють віддавати агрохолдингам без зобов'язань створювати , відновлювати робочі місця? 
Скажу: допомагають агрохолдингам скупити землю у селян! 
Як для мене, то профспілкове керівництво є одним із найбільш корумпованим і злочинними угрупуванням.
 І той факт, що зараз профспілкове керівництво під виглядом захисту інтересів людей співпрацює з деструктивною пропутінською опозицією Тимошено-Ляшко, стверджує про те, що вони продовжують сумні традиції радянської системи та виконують вказівку з Кремля по дестабілізації ситуації в Країні разом із Тимошенко, Ляшко, опоблоком.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *