Громадян з особливими потребами можуть викликати спеціаліста Пенсійного фонду за допомогою кнопки!

В Управлінні Пенсійного фонду України в Чортківському районі проводяться заходи щодо покращення доступу до отримання послуг та спрощення інформування громадян з особливими потребами.

Встановлено кнопку виклику спеціалістів відділу обслуговування громадян, до кнопки забезпечено вільний доступ громадян з обмеженими фізичними можливостями.
З метою покращення доступу до отримання послуг у сфері пенсійного забезпечення, а також спрощення інформування громадян з особливими потребами, використовуються всі доступні засоби: листування, запроваджено практику інформування осіб з особливими потребами по телефону.
Працівники відділу відвідують пенсіонерів та осіб з особливими потребами безпосередньо за місцем їх проживання: на дому, у стаціонарних відділеннях центрів соціального обслуговування.
Працівники Управління беруть участь у зустрічах, на яких надаються роз’яснення щодо норм чинного законодавства та висвітлюються проблемні питання інвалідів різних категорій. Продовжується тісна співпраця з ветеранськими організаціями, громадськими об'єднаннями, які піклуються проблемами людей з особливими потребами, яка дає можливість оперативно виявляти та вирішувати нагальні потреби осіб з інвалідністю.

Начальник Управління Богдан Ситник

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *