Виконком оперативно зреагував на статтю в"ЧБЗ" та обмежив роботу кафе в центрі міста!

Днями відбувся черговий виконком, на якому було обговорено та затверджено близько тридцяти питань. У засіданні взяли участь постійні члени виконкому на чолі з Василем Богутою - головою виконавчого комітету.
Це були наступні питання: про присвоєння поштових адрес, про надання дозволу на заїзд до будинку, надання дозволу на перепланування квартири, про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт. 
Докладніше слід зазначити про наступні питання: членами виконкому було заслухано звіт начальника відділу освіти Людмили Поліщук про організацію відпочинку дітей та вирішено вважати роботу начальника відділу освіти стосовно оздоровлення дітей в літній період задовільним. 
Також було вирішено заборонити кафе «Пан Чартковський» працювати довше, ніж до 23:00 години. 

Ще заслухали головного бухгалтера Чортківської міської ради Надію Бойко, яка розповіла про виконання міського бюджету за I півріччя 2016 року. З її розповіді важливою та приємною звісткою стало те, що у I півріччі було перевиконано план доходів аж на 6 мільйонів 442 тисячі гривень. Також затвердили рішення негайного надання матеріальної допомоги потребуючим учасникам АТО. 
А останнім обговоренням виконкому стало звернення заслуженого працівника культури України Петра Голінатого, який в своєму зверненні висловлював незадоволення соціальним забезпеченням окремих верств населення (а саме щодо відсутності пільг на проїзд пенсіонерів до 65 років ).

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *