В середу,23 листопада, відбудеться засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради. Порядок денний

Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради
1. Про надання дозволу ФОП Гуменюк Ганні Михайлівні на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м.Чортків по вул. АДРЕСА.
2. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру в м. Чорткові по вул. АДРЕСА. Власник – гр. Велигорський Роман Васильович.
3. Про присвоєння поштової адреси на житлову квартиру в м. Чорткові по вул. АДРЕСА. Власник – гр. Косташ Володимир Михайлович.
4. Про надання дозволу ФОП Кагляк Марії Ігорівні на розміщення зовнішньої реклами – штендера в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка, 15.
5. Про присвоєння поштової адреси на торговий центр з закладом громадського харчування та медичним центром в м. Чорткові по вул. Князя Володимира Великого, 8Б Власник – СПД ФО Федорейко Любов Романівна. 
6. Про надання дозволу Піць М.В. на розміщення зовнішньої реклами – дошки оголошень на території міста Чорткова.
7. Про надання дозволу СПД ФО Скрипці Ігорю Степановичу на відновлення та здійснення невід’ємних покращень орендованого майна комунальної власності територіальної громади міста Чорткова по вул. Богдана Хмельницького, в м.Чорткові.
8. Про визначення місць для провадження тимчасової торговельної діяльності для реалізації передноворічної продукції та супутніх товарів на території міста Чорткова у 2016 році.
9. Про надання дозволу на укладання договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Вуйчиком Віктором Йосиповичем.
10. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Гонорським Віталієм Зеновійовичем.
11. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Балакунець Ольгою Петрівною.
12. Про надання дозволу на укладання договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Галясом Романом Михайловичем.
13. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Данилевич Іваном Михайловичем.
14. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Ремінник Олегом Орестовичем.
15. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та Одотюк Іриною Іванівною.
16. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Федоришин Ларисою Павлівною.
17. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Провальним Андрієм Йосиповичем.
18. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Вербіцькою Іриною Орестівною.
19. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Кільчицьким Павлом Петровичем.
20. Про розірвання договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Петрушевича між Чортківською міською радою та ФОП Голуб Оксаною Богданівною.
21. Про затвердження кошторису капітального ремонту заміни вікон, дверей на фасадах будівлі міської ради та ратуші (2 – й етап). 
22. Про затвердження порядку видачі довідок про склад сім'ї або зареєстрованих у житловому приміщенні / будинку осіб.
23. Про затвердження додатку до Титульного списку № 10 об’єктів вулично – шляхової мережі м.Чорткова по поточному ремонту на 2016 рік.
24. Про затвердження положення про порядок збору інформації щодо стану споживання енергоресурсів та води бюджетними установами комунальної власності м.Чортків. 
25. Про утворення комісії щодо розгляду заяв членів сімей загиблих військовослужбовців які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також інвалідів І-ІІ групи з числа військовослужбовці, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов при Чортківській міській раді.
26. Про виділення матеріальної допомоги : 
матеріальної допомоги малозабезпеченим верствам населення;
учасникам АТО;
27. Про звіт роботи відділу культури, туризму, національностей та релігії.
28. Про звіт роботи відділу державної реєстрації.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *