БПП і «Народний фронт» на Тернопільщині об’єднуються заради виборів.

Разом йти на вибори голів громад, які відбудуться ще цього року, вирішили тернопільські осередки Блоку Петра Порошенка та «Народного фронту». Меморандум з цього приводу днями підписали їхні керівники Роман Заставний і Тарас Юрик.
Ще в 2015 р. Верховна Рада проголосувала за законопроект цих народних обранців про проведення виборів в об’єднаних територіальних громадах. Тоді шанс самостійно розпоряджатися власними грішми отримало 26 таких об’єднань Тернопільщини. В результаті на їхні рахунки цьогоріч надійшов 141 млн.грн. Ще чимало фінансів на розвиток громад дала європейська спільнота. Сьогодні Тернопільська область є лідером за кількістю громад, де втілює нові проекти та оновлює наявну інфраструктуру, а отже, стала прикладом для інших регіонів України.
То ж для подальшого спокою жителів області, розвитку їхніх міст і сіл, керівники місцевих БПП і «Народного фронту» проявили єдність не тільки у державному правлінні, а й в політичному. Роман Заставний і Тарас Юрик запевняють, й далі підтримуватимуть громади, які вже діють, та будуть лобіювати інтереси новостворених.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *