Що будуть вирішувати завтра депутати Міської ради



1. Звіт Чортківського міського голови за рік діяльності.
2. Про хід виконання Програми надання адресної грошової допомоги громадянам м. Чорткова на 2016 рік.
3. Про роботу комунального підприємства « Чортків дім».
4. Звіт голів постійних комісій з питань бюджету, фінансів, цін та комунального майна , з питань економіки, підприємницької діяльності, залучення інвестицій та з питань житлово-комунального господарства, транспорту і зв’язку міської ради.
5. Про затвердження Програми енергоефективності в бюджетних установах на 2017-2020 роки.
6. Про звернення депутатів Чортківської міської ради до депутатів Тернопільської обласної ради
7. Про звернення депутатів Чортківської міської ради до депутатів Верховної Ради України.
8.Про внесення змін до Положення про відділ містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради
9 Про надання в оренду частини нежитлової будівлі комунальної власності територіальної громади м. Чорткова по вул.. Тараса Шевченка,38
10. Про звільнення від плати за комунальні послуги Чортківську територіальну організацію УТОГ на 2016-2017 роки
11. Звіт про виконання бюджету міста за 9 місяців 2016року.
12. Про внесення змін до рішення міської ради від 05 січня 2016 року 
№ 81 «Про бюджет міської ради на 2016 рік» 
13. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). 8 шт
14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок. 8 шт.
15. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам. 2 шт.
16. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.(за заявою Савіцького Т. С)
17. Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Д.Січинського в м. Чорткові. (за заявою Гальтюк С.З.)
18.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража обмеженої вулицями Подільська та Тараса Шевченка в м. Чорткові. (за заявою Мостовика А.І.)
19.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. С.Бандери в м. Чорткові. (за заявою Ващишина Б.Я.)
20.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Бердо в м. Чорткові. (за заявою Доскоча І.М.)
21.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для індивідуального гаражного будівництва по вул. Монастирська в м. Чорткові. (за заявою Нікітіної М.П.)
22. Про внесення змін до детального плану території обмеженої вул. Об’їзна та вул. Романа Шухевича в м. Чорткові.
23. Про внесення змін до детального плану території обмеженої вул. Дениса Січинського та ГБК «Автолюбитель» по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.
24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду площею 0,0104 га Гуменюку Вадиму Фредиковичу для будівництва і обслуговування будівель торгівлі по вул. Степана Бандери,5-А в м. Чорткові.
25. Про внесення змін в рішення міської ради від 06.09.2016 р. №338 “Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку по вул. Степана Бандери, 9 в м.Чорткові” в частині зміни адреси на вул. Степана Бандери, 85Г в м. Чорткові (за заявою Мерв'як М.В.).
26. Про надання дозволу ПАП «Дзвін» на викуп земельної ділянки площею 0,0263 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі по вул. Олеся Гончара,6-В в м. Чорткові.
27. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,3793 га в оренду ПП «БК Сатурн» для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності ,68-Є в м.Чорткові.
28. Про надання дозволу Дубовій Наталії Юріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0545 га у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Надрічна,40 
в м. Чорткові. 
29. Про скасування рішення Чортківської міської ради від 24.05.2016р. № 243 «Про розірвання договору особистого строкового сервітуту для малої архітектурної форми, розташованої на земельній ділянці площею 0,0018 га по вул.. Дениса Січинського в м.Чорткові від 05 липня 2011 р.,орендарем якої є ПАТ «Чортківський хлібозавод»( за зверненням директора ПАТ «Чортківський хлібозавод» Степанова В.О.)
30. Про затвердження матеріалів про вибір місця розташування земельної ділянки та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Державному закладу “Відділкова клінічна лікарня станції Тернопіль ДТГО “Львівська Залізниця” для обслуговування приміщень лікарні по вул. Залізнична,125 в м. Чорткові. (за зверненням головного лікаря ДЗ ВКЛ ст.. Тернопіль ДТГО “Львівська Залізниця” Гібляка І.М.) 
31. Про скасування рішення міської ради від 24.05.2016 р., № 249 «Про відмову в зменшенні ставки орендної плати в розмірі до 5% від нормативної грошової оцінки земельної ділянки Українському державному підприємству поштового зв’язку «Укрпошта» (за зверненням директора Тернопільської дирекції Українського державного підприємства поштового зв’язку «Укрпошта» Юрчишина В.І.)
32. Про розгляд листа Представництва Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу щодо надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою з метою упорядкування місць поховань на єврейському кладовищі в м. Чортків.
33..Різне.

1 коментар:

олег сказав...

німці фабрики будують , а щирі українці заклади торгівлі

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *