Пресслужба міського голови забула вказати офіційних організаторів “PROFIT DAY” в нашому місті!

У РБК ім. К. Рубчакової пройшов день кар’єри “PROFIT DAY”.

Це Всеукраїнський проект, котрий у Чорткові реалізовується за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Чортківської міської ради та Чортківської РДА . - повідомляє Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ (чомусь забувши вказати організаторів заходу)
Цей проект спрямований на підтримку молоді і безробітних людей. Він цікавий і перспективний тим, що безробітні отримують реальну можливість працевлаштуватися чи визначитись із майбутньою роботою, а молоді люди – більше дізнатися про професії. Працедавцям такий проект допоможе відшукати собі фахівців, а навчальним закладам - запросити потенційних абітурієнтів.
На майстер-класах і тренінгах усі присутні мали чудову змогу почерпнути багато потрібної інформації. Тренери-фасилітатори Христина Біла 
( Молодіжний центр розвитку “МІСТ”), Ірина Яремчук (Молодіжний центр праці) та волонтер корпусу миру США Нішат Мхамуд навчали, як написати успішне резюме і знайти роботу, яка буде приносити гідну зарплату і моральне задоволення. Представники ТзОВ “СЕ Борднетце-Україна”, Чортківський районний центр зайнятості, компанія “Amway” пропонували вакансії та приймали резюме від кандидатів.
На заході побував міський голова Володимир Шматько. Він побажав організаторам успіхів в реалізації проекту, а усій присутній молоді — відповідально відноситися до вибору майбутньої професії. Адже, щоб досягти успіху в сучасному житті, потрібно бути освіченою, всебічно розвиненою людиною. 


Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *