11 грудня о 15. 00 у РБК ім. К. Рубчакової відбудуться благодійний захід “Боже, нам єдність та щедрість даруй!”

“Боже, нам єдність та щедрість даруй” – акція під такою назвою відбудеться восьмого-дев’ятнадцятого грудня у трьох областях західного реґіону – в Тернопільській, Івано-Франківській та Львівській. Ініціатор заходу – Міністерство внутрішніх справ України, інформує СК НП Тернопільської області.

У рамках ініційованої МВС України акції під гаслом:
 “Боже, нам єдність та щедрість даруй!” 
11 грудня о 15. 00
у РБК ім. К. Рубчакової відбудуться благодійні заходи на підтримку бійців, які захищають наш спокій, обороняючи державу у зоні проведення антитерористичної операції.
У заходах візьмуть участь артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю “Патруль” ГУНП Луганської області.
Усіх небайдужих чортківчан запрошуємо долучитися до благодійної акції та волонтерського руху.
Кошти і необхідні речі та продукти тривалого зберігання буде передано безпосередньо бійцям на передову, переселенцям та дітям-сиротам.

Як каже Іван Стойко, радник міністра правоохоронного відомства, дану благодійну, культурно-мистецьку акцію організатори присвячують новорічно-різдвяним святам.
– Ми хочемо ще раз наголосити, що Україна єдина. Ми повинні ще раз довести усім, всьому світу, що і Львів, і Тернопіль, і Луганськ – це міста єдиної держави.
Організатори сподіваються, що до даної акції долучаться не лише волонтери, але й пересічні громадяни – діти, студенти, усі, кому не байдужа доля та майбутнє нашої Батьківщини, а також бійці, які стоять на передовій в зоні проведення антитерористичної операції.
– Сьогодні в Україні “два світи”, – каже Іван Стойко. – Боляче, коли заходиш у школу, а там висять стенди з рекомендаціями, що робити дітям та вчителям і куди бігти у разі обстрілів. Такого бути не повинно. Ми мусимо об’єднати Україну і припинити цю “неоголошену” війну.
Участь у благодійному концерті візьмуть артисти Академічного ансамблю пісні і танцю Національної гвардії України, ансамблю “Патруль” ГУНП Луганської області та інші.
Під час акції відбуватимуться благодійні розпродажі та ярмарки. Окрім цього, каже Іван Стойко, можна приносити медикаменти, речі та продукти тривалого зберігання і безпосередньо на концерти.  Усе зібране буде передано для бійців в зону АТО.
На Тернопільщині акція відбудеться 8 грудня у Бучачі, 9 грудня у Кременці, 10 грудня в Тернополі та 11 грудня в Чорткові. Далі учасники концерту презентуватимуть свою програму у Івано-Франківській області, а завершиться акція у Львові на День Святого Миколая.
Продовження благодійних заходів планується в інших областях нашої держави після новорічних свят.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *