Стало відомо які питання будуть вирішувати в понеділок Чортківські депутати!

Проект порядку денного п’ятнадцятої сесії Чортківської міської ради VІІ скликання05 грудня 2016 року

1.Звіт про роботу виконавчого комітету Чортківської міської ради.
2.Звіт голів постійних комісій міської ради з питань містобудування, земельних відносин екології та сталого розвитку та з гуманітарних питань та соціального захисту громадян .
3.Про затвердження Концепції запровадження системи енергетичного менеджменту у м. Чорткові.
4.Про затвердження Плану дій сталого енергетичного розвитку міста Чорткова до 2030 року.
5.Про внесення змін до рішення міської ради від 5 січня 2016 року № 75 «Про затвердження міської програми сприяння оборонній та мобілізаційній готовності м. Чорткова на 2016-2018 роки»
6.Про затвердження Програми підтримки осіб, які брали участь в антитерористичній операції,та членів сімей загиблих під час проведення
антитерористичної операції на 2016-2019 роки в новій редакції
7.Про внесення змін до рішення міської ради № 74 від 05.01.2016 року «Про затвердження Програми проведення культурно-мистецьких заходів в м. Чорткові на 2016 рік».
8.Про затвердження Статутів загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів міста Чорткова.
9. Про розгляд звернення замовника будівництва щодо зменшення пайового внеску в розвиток інженерно – транспортної та соціальної інфраструктури міста Чорткова.
10. Про передачу на баланс комунального підприємства Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства автомобіля ИЖ 2715. 
11. Про внесення змін до рішення міської ради 05 січня 2016 року №73 « Про затвердження Програми підтримки редакції газети « Чортківський вісник» на 2016 рік»
12.Про надання згоди на придбання шкільного автобуса на умовах співфі- нансування.
13. Про внесення змін до рішення міської ради від 05 січня 2016 року № 81 «Про бюджет міської ради на 2016 рік» 
14. Про надання дозволів громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості). – 4
15.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок. - 4
16.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам. –1
17.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального житлового будинку по вул. Вільшана в м. Чорткові.(за заявою Максимлюка В.С.)
18.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові. (за заявою Побуринного Я.І.)
19.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові. (за заявою Савіцького Т.С.).
20.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для ведення садівництва по вул. Ягільницька в м. Чорткові. (за заявою Війтишин Г.Я.).
21.Про затвердження детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Залізничній в м. Чорткові (за заявою Сович І.Я.).
22.Про затвердження детального плану території для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові (за заявою Єпарха Бучацького Дмитра Григорака).
23.Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) по вул. Бердо в м. Чорткові (за заявою Опацької О.П.).
24.Про надання дозволу Собчуку Мирону Каролевичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, орієнтовною площею 0,0500 га у власність для ведення садівництва по вул. Ягільницька в м. Чорткові. 
25.Про надання земельної ділянки площею 0,8767 га по вул. Гранична-бічна,16 в м. Чорткові Гамову Андрію Миколайовичу, яка знаходиться в оренді ПП “НКПО “ТАТА” 
26.Про доповнення рішення міської ради від 13.10.2016р. №380 “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,3500 га в постійне користування Управлінню Служби безпеки України в Тернопільській області для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул.Романа Шухевича в м.Чорткові”
27.Про надання дозволу Чортківській міській раді на внесення змін до детального плану території для будівництва комерційного об'єкту в межах вулиць Князя Володимира Великого та Степана Бандери в м. Чорткові (за заявою ПП “Продекспорт”).
28.Про внесення змін в рішення сесії міської ради №378 від 13.10.2016р. “Про надання дозволу Чортківській міській раді на внесення змін до детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів в межах вулиць Князя Володимира Великого та Степана Бандери в м. Чорткові” (за заявою Огородника М.Г.)

29.Про внесення змін в рішення міської ради №323 від 06.09.2016 р. “Про надання дозволу Марценюку Василю Вікторовичу, Петроській Ірині Петрівні, Сімоновій Іванні Іванівні на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у спільну сумісну оренду для будівнитцва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) площею 0,1000 га по вул.Івана Котляревського, 9 в м.Чорткові” в частині зміни землекористувача.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *