Сьогодні засідання Виконавчого комітету.

Порядок денний засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради
від 29 грудня 2016 року

1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету на I квартал 2017 року.
2. Про визначення місць для провадження тимчасової торговельної діяльності для реалізації новорічної продукції та супутніх товарів на території Чорткова у 2016 році.
3. Про визначення місць для провадження тимчасової торговельної діяльності на території міста Чорткова на 2017 рік.
4. Про надання дозволу на укладення договору оренди елемента благоустрою по вул. Євгена Коновальця між Чортківською міською радою та ФОП Борис Ольгою Андріївною.
5. Про внесення змін до рішення виконкому від 16.12.2016 року № 502 «Про затвердження Положення про Порядок відшкодування витрат за безкоштовне перевезення пільгових категорій населення м.Чорткова пасажирським автомобільним транспортом загального користування на 2017 рік.
6. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник -гр. Батирова Олександра Іванівна. 
7. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м.Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Хромчак Микола Петрович.
8. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – гр. Хромчак Микола Петрович.
9. Про присвоєння поштової адреси на квартиру №15 в м. Чорткові по вул. АДРЕСА Власник – Соколенко Павло Валерійович.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *