Ініціативних Чортківчан запрошують на ВОРКШОП!

21 грудня (13:00-19:00) Молодіжний центр праці разом із ГО “АТОМ”   організовує в конференц-залі готелю “Тернопіль” Воркшоп  бізнес ідей та соціальних проектів.
Воркшоп бізнес ідей та соціальних проектів — це можливість за кілька годин придумати ідею, допрацювати вже готову чи долучитись до створення проекту. Найкращі знавці своєї справи — наші ментори — зможуть відповісти на запитання та допомогти під час роботи.
В кінці заходу ментори визначать найкращу бізнес ідею та найкращий соціальний проект. Переможці будуть мати змогу професійно оформити свою ідею/проект та отримати допомогу в реалізації.
Саме під час цього воркшопу ініціативні люди зможуть знайти однодумців, почути критику вже наявних ідей або навпаки  одобрення та сприяння. Звісно не всі генератори ідей, але вони можуть допомогти внести свій вклад в розвиток ідеї та стати членою команди, яка буде реалізовувати проект.
“Ідеї запалюють одна одну, подібно електричним іскрам” — писав Фрідріх Енгельс. Тому ідея, яка на перший погляд, не реалістична чи дуже інноваційна, може стати реальністю в процесі командної роботи.
Реєстрація:https://goo.gl/forms/a18NSZxCVRZsJBdY2
https://vk.com/workshopbiasp
https://www.facebook.com/events/1620317644936527/ 
Деталі за номером:
+380987106502 Іра

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *