Важливо! 7-9 лютого в Україні значне похолодання

За прогнозами Укргідрометцентру, 7-8 лютого в Україні очікується значне похолодання: по всій території, крім Закарпаття, температура знизиться вночі до 12-17°, у Харківській, Донецькій, Луганській, Чернігівській та Сумській областях до 20-26° морозу, вдень до 9-15°морозу; на Одещині, Миколаївщині, Херсонщині, Львівщині, Івано-Франківщині, Хмельниччині та Чернівецькій області вночі 3-9° морозу, вдень 0-5° морозу.

Вдень 7 лютого на Львівщині, Івано-Франківщині, Хмельниччині, у Чернівецькій, Вінницькій, Кіровоградській, Черкаській областях, вночі 8 лютого на Волині, Рівненщині, Хмельниччині, Тернопільщині, Віннччині сильні снігопади, хуртовини, снігові замети; у Волинській, Рівненській, Львівській, Тернопільській, Хмельницькій, Закарпатській, Івано-Франківській, Чернівецькій, Вінницькій, Черкаській, Полтавській, Кіровоградській, Дніпропетровській, Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях пориви вітру 15-22 м/с. На дорогах країни ожеледиця.

9 лютого нічна температура знизиться на більшій частині території країни до 18-23°, на півдні та Прикарпатті до 8-13° морозу, денна - істотно не зміниться, опади припиняться.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *