Міський голова скликає громадські слухання по затверженню плану забудови стадіону по вул В.Великого!

Згідно розпорядження Чортківського міського голови № 27-од від 09.02.2017 року «Про організацію проведення громадських слухань», 19 лютого 2017 року о 15:00 год. в приміщенні Чортківської міської ради, у залі засідань (ІІ поверх), що знаходиться за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 21, відбудуться громадські слухання з питань затвердження детальних планів територій міста Чорткова:
- Про затвердження детального плану території для будівництва житлових будинків, господарських будівель і споруд по вул. У. Кармелюка в місті Чорткові.
- Про затвердження детального плану території для влаштування скверу та спортивно-відпочинкового майданчика по вул. Надрічній в місті Чорткові.
- Про затвердження детального плану території на внесення зміни до детального плану території для будівництва та обслуговування індивідуальних гаражів та для будівництва та обслуговування багатоквартирних житлових будинків в межах вулиць Кн. В. Великого та С. Бандери в місті Чорткові.
- Про затвердження детального плану території на внесення зміни до детального плану території для будівництва комерційного об’єкту та об’єктів рекреаційного призначення в межах вулиць Кн. В. Великого та С. Бандери в місті Чорткові.
Ознайомитися з матеріалами громадських слухань можна у приміщенні міської ради, кабінет № 19 (відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища) – з 10.02.2017 року по 17.02.2017 року, з понеділка по п’ятницю з 14.00 до 16.00 год.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *