Чому корисно їсти каші

Ефективно очистити кишечник і позбавити його від шкідливих накопичень можна за допомогою звичайних продуктів харчування. Найдієвіший варіант - очищення кишечника кашами - вівсяної, гречаної, рисової і так далі, передає headinsider.net .
Очищення кишечника кашами: як це працює
Каші на основі злаків містять дуже багато грубих харчових волокон, які не перетравлюються і не засвоюються, але допомагають просувати їжу по травному тракту, стимулюють роботу шлунка, абсорбують зайву рідину, а також зв'язують токсини, шлаки і залежалися в кишечнику залишки їжі і виводять їх з організму.
Найкраще з функцією м'якого очищення кишечника справляються такі крупи, як вівсянка, перловка, гречка і пшоно.
Щоб очистити кишечник кашами, потрібно протягом декількох днів (від 3 до 10) харчуватися тільки ними, змінюючи крупи за своїм бажанням. Отже, вранці ви випиваєте склянку води натщесерце за 20-30 хвилин до їжі. На сніданок, обід і вечерю готуєте порцію каші. Крім цього, намагайтеся пити воду протягом усього дня, а також не уникайте зеленого чаю і пийте натуральні соки - фруктові та овочеві.
Як очистити кишечник вівсянкою і перловкою
Вівсянка - ідеальний продукт для очищення кишечника і оздоровлення всього організму. По-перше, в такій каші багато клітковини (харчових волокон). По-друге, найбільш корисна їсти вівсянку на сніданок. Вона відноситься до повільним вуглеводів, тому до обіду про почуття голоду можна забути. Просто залийте крупу гарячою водою і дайте настоятися. За бажанням додайте сухофрукти, горіхи або насіння.

Перлова крупа вважається дієтичним продуктом. При цьому перловка допомагає ефективно очистити кишечник від шкідливих накопичень, включаючи токсини, усунути проблему запору. Дія цієї крупи дуже м'яка, а користь для всього травного тракту - величезна. 
Її призначають при гастриті і виразковій хворобі. Але якщо ви плануєте використовувати цю кашу для очищення кишечника, то в неї ні в якому разі не потрібно додавати цукор або сіль. При бажанні ви можете додати столову ложку рослинної олії.

Гречана і пшоняна каша для чищення кишечника
Гречана крупа містить безліч мінералів, серед яких такі необхідні нам кальцій, фосфор, калій і залізо. Гречку рекомендують не тільки для очищення кишечника, але також для профілактики анемії, остеопорозу, судинних захворювань.
Перевага пшоняної каші в тому, що вона легко засвоюється нашим організмом, а також м'яко очищає як кишечник, так і нирки. Тому пшоняна каша повинна входити в раціон хоча б двічі на тиждень. Як і гречка, пшоняна каша врятує від низького гемоглобіну, адже в ній міститься велика кількість заліза. Оптимальний варіант - готувати кашу на воді, а після приготування додати столову ложку соняшникової олії.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *