У Чорткові сталася надзвичайна подія. Теракт чи перевірка?

Сьогодні до Чортківського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Тернопільській області близько 10 години ранку зателефонував невідомий та повідомив, що приміщення міського Палацу дітей та юнацтва заміновано. - повідомив Сектор з питань внутрішньої політики і зв’язків з громадськими організаціями та ЗМІ Чортківської міької ради.

Відразу після цього повідомлення усіх, хто знаходився у закладі було терміново евакуйовано, а прилеглу територію обнесено попереджувальною стрічкою. 

На місце події оперативно прибули працівники Державної пожежно-рятувальної частини № 6, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Чортківського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, вибухово-технічної служби Головного управління Національної поліції в Тернопільській області, Чортківського УСБУ в Тернопільській області, а також заступник міського голови Олег Недокус, завідувач сектору з питань взаємодії з правоохоронними органами, оборонної, мобілізаційної та режимно-секретної роботи Віталій Фик, керівники водоканалу і комбінату комунальних підприємств.

На щастя, після детального обстеження приміщення Палацу дітей та юнацтва працівниками вибухово-технічної служби Головного управління Національної поліції в Тернопільській області вибухово-небезпечних предметів не виявлено. Дитячий заклад позашкільної роботи, який тимчасово припинив діяльність продовжив працювати в штатному режимі.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *