У Чорткові таки ліквідують шкірвендиспансер.

Проект рішення про припинення юридичної установи уже підготували у Тернопільській облраді.-пише Репортер.


Після його прийняття при установі створять ліквідаційну комісію, яку очолить головний лікар Тернопільського обласного шкірвендиспансеру Олександр Хара. Він, до слова, був проти такої реорганізації. На його думку, це причинить ряд труднощів у господарській діяльності лікувального закладу.

До останнього проти такої ініціативи виступав і голова Тернопільської облради Віктор Овчарук.

Ще влітку він заявляв, що це питання наразі не на часі. Мовляв, зараз відбувається реформування медичної галузі, в рамках якої передбачено створення госпітальних округів. Їх на Тернопільщині буде три. Один із них – у Чорткові. Тож влада нібито вирішила не поспішати, адже невідомо, як складеться ситуація. Можливо диспансер збільшить «радіус дії» і обслуговуватиме не три райони, як зараз, а шість.

Зараз позиція представників влади змінилася, але чи підтримають цю ініціативу депутати, невідомо.

Раніше «Репортер» повідомляв, що Чортківський обласний комунальний шкірно-венерологічний диспансер влада вже намагалася закрити. Колектив лікарні підозрював, що справа не у відсутності фінансування, а в зацікавленості конкретних осіб у землі та приміщеннях закладу охорони здоров’я, розташованих у центрі міста, на вулиці Хичія, 14. На місці диспансеру, за неофіційної інформацію, планували відкрити готель.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *