«Подяка» за мир з відкатом у 30 000 гривень

Герої теперішньої українсько-російської війни опинилися в доволі дивному становищі. На полі бою вони, жертвуючи власним життям, захищають наше право на спокій, та повернувшись додому, захищеними себе чомусь не відчувають.
Із невигаданою історією до нас звернулися обурені воїни АТО, жителі Чортківського району, котрі у вигляді подяки від міського голови отримали лиш виплеск несправедливості й неповаги. Змалюємо суть проблеми дуже коротко, щоби не втомлювати читачів, але донесемо до Вас весь цинізм ситуації.
Упродовж останніх двох сесій, Чортківською міською радою громадянам, а серед них більшість учасники АТО, були роздані рішення сесії на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок. Ділянки ці призначені для будівництва житлових будинків в масиві з загальною кількістю 87 садиб, справа на в’їзді в село Біла, по вул. Білецька.
Разом з дозвільним документом на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, учасники АТО отримували від працівника міської ради  (до слова, колишнього бухгалтера підприємства ПП «Вектор») консультаційно-нав’язливу пораду щодо місця виготовлення документації. Щоправда, направляли бійців «абсолютно безкорисливі працівники»  виключно в одне підприємство, а саме ПП "Вектор", що у  м. Чорткові.  За їхніми словами, тільки запропоноване підприємство має виключне право розробляти дані проекти по розпланованому кварталу, а при зверненні в інші організації документи не будуть підписуватись головою міської ради.
Вище згадане підприємство "Вектор" встановило ціну для учасників АТО за надані послуги у розмірі 1750 грн. Зауважимо, що дана вартість є найвищою серед проектних організацій не лише у м. Чорткові, але й на території області. В той же час у інших організаціях за отримання тих самих послуг треба заплатити на 500 грн. менше.
Склавши всі пазли докупи, постає ряд запитань щодо зацікавленості посадових осіб Чортківської міської ради та самого керманича міста у даній справі.

Людина з проданою совістю здатна на різні цинічні вчинки, але нажива на власних захисниках − низьке падіння навіть для неї.

Ось так у нас «дякують» за мир. 
Комітет учасників АТО.

1 коментар:

oleks_deLarge сказав...

Якщо вуйкомісько залишиться (не дай, Боже!) при владі, то не виключено, що учасники АТО почують від цього клептомана-циніка місько(во)го пошибу і фразу, яку не раз чули від "вдячної" совдепівської влади воїни-"афганці": "А я вас ТУДИ не відправляв!" :(

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *