Незважаючи на пору відпусток виконком Чортківської міської ради плідно працює

На черговому засіданні виконавчого комітету Чортківської міської ради, яке провів міський голова Володимир Шматько розглянуто більше 30 питань, з яких прийнято відповідні рішення.

Зокрема, йшлося про підготовку та відзначення Дня міста. Головний спеціаліст відділу культури, національностей та релігій міської ради Наталя Ващишин поінформувала присутніх про святкові заходи, що відбудуться 9, 10, 11, 12 липня поточного року. Програмою передбачено різноманітні виставки, спортивні змагання, атракціони для дітей, цікава концертна програма за участі як місцевих аматорів сцени, так і відомих артистів естради. Члени виконкому взяли до відома дану інформацію, надавши ряд пропозицій до запланованих заходів.
Також розглянуто питання щодо представлення до відзначення ювілейною медаллю «25 років незалежності України» жителів міста Чорткова. Ця відзнака Президента України установлена для нагородження громадян за значні особисті заслуги у становленні незалежної України, утвердженні її суверенітету та зміцненні міжнародного авторитету, за вагомий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, культурний розвиток, активну громадсько-політичну діяльність, сумлінне та бездоганне служіння українському народу. Обговоривши представлені кандидатури, члени виконкому прийняли відповідне рішення.
На засіданні вирішено надати дозвіл підприємцю на розміщення місць автостоянок «таксі» по вул. Ринок у кількості чотирьох автомобілів. У визначений термін заявника зобов’язали укласти договір з Чортківською міською радою, а Чортківський КПП – встановити у визначених місцях дорожній знак «Стоянка «таксі» та провести розмітку місць для стоянки.
Розглянувши звернення начальника КП «Чортків дім» Галини Олійник про затвердження тарифу за утримання ліфтового господарства, члени виконкому погодили оплату 35 грн. в місяць на поповнення однієї картки-чіпа згідно з наданим розрахунком витрат.
Впродовж засідання надано дозволи громадянам на перепланування квартири (добудова балкону без влаштування фундаменту), присвоєно поштові адреси на ряд житлових будинків тощо.
За рахунок коштів, передбачених в міському бюджеті малозабезпеченим верствам населення, учасникам АТО виділено матеріальну допомогу.

Немає коментарів:

Напишіть свою НОВИНУ

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *